Andy Whitfield ,actorul principal din Spartacus a incetat din viata


A murit Spartacus.
Actorul care l-a interpretat pe in primul sezon pe Spartacus, Andy Whitfield, a incetat din viata astazi, la Sydney (Australia), la varsta de 39 de ani. In urma cu 18 luni, Andy Whitfield fusese diagnosticat cu cancer limfatic. "Intr-o frumoasa dimineata din Sydney inconjurat de familie si in bratele sotiei sale, tanarul nostru luptator Andy Whitfield a murit dupa o lupta de 18 luni cu cancerul", se arata in comunicatul transmis de familie presei.
La inceputul acestui an, cand boala avansa, producatorii Spartacus au fost nevoiti sa-l inlocuiasca pe Andy Whitfield cu Liam Mcintyre. Actor australian nascut in Tara Galilor, Andy Whitfield a lucrat ca inginer inainte de a deveni actor.
A aparut in mai multe seriale de televiziune australiane, cum ar fi Opening Up, All Saints, The Strip, Packed to the Rafters si Fiicele lui McLeod, obtinand primul sau rol important in filmul australian supranatural Gabriel.
Whitfield a devenit star in America dupa ce a interpretat in primul sezon rolul lui Spartacus, un luptator trac capturat de romani si trimis sa devina gladiator la scoala de antrenament a lui Batiatus, interpretat de John Hannah, si a sotiei sale, Lucretia, jucata de Lucy Lawless. Showul a fost extrem de popular in USA si l-a transformat pe Whitfield intr-o vedeta internationala.

William Hill Sports

Dati click pe reclama de mai sus pentru a deschide un cont la William Hill care are un bonus de 200 de euro.Aceasta casa de pariuri este cotata la litera A pe SBR,asta inseamna ca este in primele 10 case de pariuri din lume.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Handicap asiatic pe goluri marcate under si over