Spania este Campioana Euro 2012

Spania a castigat aseara cu 4-0 in fata Italei si este Campioana Euro2012.
Spaniolii au primit un singur gol in tot turneul.In 2 cazuri din 3 alearga dupa minge ca nebunii atunci cand nu o au.Paseaza cu o precizie de invidiat.In finala nu a fost o competitie,a fost o executie in direct.
Spania a reusit ceea ce Anglia sau Germania nu au fost in stare.Sa-l tina foarte bine pe Pirlo in asa fel incat acesta sa nu poata deschide jocul cu pasele lui magnifice.Daca il scoti pe Pirlo din ecuatie ai o Italie mediocra.
Italienii au avut probleme cu accidentarile.Motta a jucat 3 minute si echipa Italiei a ramas in 10 pentru tot restul meciului.Au fost cele mai tari 3 minute de fotbal vazute in viata mea.Motta ar fi adevaratul castigator al premiului:Omul meciului.:D
Trebuie felicitat Prandelli pentru parcursul pana la finala si pentru ca am vazut o Italie ofensiva,cu un joc spectaculos.
Revenind la Spania,Xavi care imi parea iesit din forma de vreo 2 ani,aseara a facut un meci mare.A dat pase de gol pe banda rulanta.E un jucator mare care a ridicat in 4 ani 17 obiecte lucioase deasupra capului:Cupe mondiale,europene,campionate in Spania,cupe in Spania,cupe Champions League si lista poate continua.
De 4 ani Spania domnia fotbalul mondial si de atunci toata lumea se gandeste cum sa o bata dar nimeni nu a venit cu o solutie.
Felicitari Spania!

Comentarii

  1. italia a platit tribut fiindca au inceput atacul la baioneta dupa 1-0. cred ca trebuiau sa inghete sa asteapte pauza,sa se calmeze si sa corecteze

    RăspundețiȘtergere
  2. O alta cauza sunt fundasii italieni lenti.I-au depasit mai mereu piticii spanioli in viteza.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Handicap asiatic pe goluri marcate under si over