Poza de Duminica



Leul african este cel mai mare dintre feline si se odihneste peste 21 de ore pe zi.Dar si cand se trezeste de sub umbra unui copac si iese la vanatoare poate dobori, impreuna cu leoaicele, bivoli masculi foarte puternici de peste 910 kilograme.
Dar asta nu se intampla zilnic pentru ca leii mananca o data la 3 zile,aproximativ.
Desi leoaicele vaneaza mai mereu ,leul se ocupa de securiatea lor si a puilor dar si a teritoriului delimitat din cand in cand cu urina.
Cand altii lei masculi incearca sa-l detroneze se nasc lupte pe viata si pe moarte.
De asemenea,leul african poate rage foarte puternic.Il puteti auzi de la 6 kilometri departare.
Eu stau in micro4 si cand leul de la gradina zoologica din Targoviste rage il aud lejer si prin termopane,noaptea.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Handicap asiatic pe goluri marcate under si over