Biletul zilei 30.01.2013




Urmărește și pagina special dedicată Biletului Zilei

Pentru azi am ales 2 evenimente cu șanse destul de mari de reușită.Totuși, recomand să jucați doar unul dintre cele 2 meciuri pentru a avea șanse mai mari.

Man Utd. - Southampton 1 cota 1.32
Real Madrid - Barcelona peste 2,5 goluri cota 1.49

În ultimii ani întâlnirile dintre cele mai galonate echipe din Spania s-au terminat cu multe goluri înscrise,indiferent dacă meciurile s-au jucat în campionat sau cupă.Ambele echipe au probleme în apărare și primesc goluri aproape la fiecare meci iar cei 2 jucători Messi și C.Ronaldo sunt în formă în ultima vreme.
CR7 a înscris 3 goluri în ultimul meci și Messi a răspuns pe măsură,marcând 4 goluri.
E posibil ca meciul să înceapă greu, fără spații mari pentru că Mourinho este un specialist în a contrataca jocul Barcelonei,(când era antrenor la Inter a eliminat-o fără probleme din Champions League), dar dacă se va înscrie un gol,nu contează ce echipă îl va marca, jocul se va deschide și pariul de peste 2,5 goluri are șanse reale de reușită.
În al doilea meci de pe bilet Manchester U. este favorită clară.
Baftă!

Comentarii

  1. Salut. Presupunem ca avem in banca 100 unitati. Cit recomanzi sa punem pe primul meci? Cit pe al 2-lea?

    RăspundețiȘtergere
  2. 70 de unitati pe over 2,5 goluri si 30 pe victoria lui Manchester.De ce?
    Pentru ca am mai mare incredere in sansele de reusita pe goluri marcate si nu pariez doar in functie de cote.Asta e parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Reformulez, Eu bani dedicati pentru pariuri am numai 100. Mai mult pu nu pot sa aloc...desi acestia nu sunt ultimii mei bani(sa fie clar:)). Tot 70 si 30 o sa pun? asta inseamna toti banii. Dar eu vreau si miine sa pariez, si poimiine.

    RăspundețiȘtergere
  4. J. daca ai 100 de unitati pariezi doar cu 10% din intreaga suma,care reprezinta 10 unitati.
    Astfel ai bani sa pariezi si joi si vineri,etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa mai merge :)

      PS. Observ(poate gresesc) ca alegi pariuri...pe coeficienti mici(parerea mea) 1.3-1.6. Dece nu incerci sa alegi coeficienti apropiati de 2 ?

      Ștergere
    2. Am avut ieri la biletul zilei peste 2,5 la meciul lui Juventus,cota 1,95 si a iesit.Azi daca nu ratau ca disperatii in El Clasico iesea si azi biletul.
      Biletul zilei il formez din 2 meciuri si cota sa fie aproximativ 2 sau mai mare.As putea sa aleg doar un meci pe zi cu o cota 2, dar nu s-ar mai numi biletul zilei ci meciul zilei.Intelegi?:D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu