Cum sa evitam limitarea caselor de pariuri?




Noi, pariorii, suntem limitați la foarte multe case de pariuri online. Unii pentru că sunt vânători de bonusuri, iar alții pentru că fac trading sau joacă la siguranță folosind softuri și programe pentru sure bets.
Și atunci ce ne rămâne de făcut? Cum evităm limitarea caselor de pariuri?
Casele de pariuri nu au la inimă jucătorii care pariaza doar un singur meci pe bilet,pariu după pariu,timp de o luna. Asta clar indică faptul că omul este profesionist,are autocontrol,are un money-management și e foarte greu ca el să fie pe minus.
Dacă omul nostru mai are și noroc cu niște pariuri câștigate în minutul 93 atunci va fi limitat cu siguranță.
Ar fi indicat să faceți cum explică unul din personajele din Urzeala Tronurilor:Ca să îți zăpăcești dușmanii trebuie să faci lucruri ciudate,care nu au logică,gesturi care sunt împotriva ta.

Dacă o casă de pariuri e dușmanul tău,la figurat vorbind, trebuie să nu mai joci numai pariuri cu un singur eveniment. Schimbă des, joacă multiplu, schimbă sportul, fă greșeli de începător intenționate și astfel casei de pariuri îi va fi greu să te catalogheze drept începător sau profesionist.

Pentru cei care sunt vânători de bonusuri,nu mai faceți depozit cu sumă maximă a bonusului.Adică dacă Bwin are un bonus de 50 de euro, nu depuneți exact 50 de euro pentru că bate la ochi.Depuneți 43 euro sau 39 euro și nu îi jucați toți o data.
Jucați sume mici la început de 5 sau 7 euro pariul și nu va grăbiți să rulați bonusul în 24 de ore.
Nu jucați același pariu mereu. Cunosc pe cineva care făcea rulajul la bonusuri pe cornere, sub sau peste și a fost mirosit de casa de pariuri că e ceva necurat la mijloc. Jucați tot felul de pariuri pe toate sporturile posibile.

Nu retrageți toți banii o dată după rulajul bonusului.Retrageți doar o sumă mică și jucați în continuare la acea casă de pariuri.Nu folosiți cărți de identitate sau buletine ale soției,amantei sau mătușii de la Brașov.Pariorii sunt peste 98% bărbați.
Credeți că nu se vede de la o poștă când o femeie de 20 de ani pariaza ca un profesionist de 35 de ani și nu pierde niciun pariu?

Pentru cei care joacă pariuri sigure fiți foarte atenți când o cotă nu pare normală și e mai mare decât ar trebui. Se întâmplă că la unele case să se iveasca o astfel de cotă.
De exemplu cota de peste 2,5 goluri la meciurile Barcelonei este de 1,30 aproximativ și azi apare cota de 1,80. Mulți dintre voi veți paria și veți juca la siguranță cu acoperire la betfair cu lay peste 2,5 goluri. Dar indiferent dacă o casă a greșit cotele intenționat sau nu vor da void la acest pariu și veți primi doar banii pariați. Casa nu va pierde nimic dar îi va deconspira pe cei profesioniști care în curând vor fi limitați, cei care au mușcat momeala.

O altă metodă de a dejuca planurile caselor de pariuri este să jucați un pariu multibet din 2 evenimente, dar meciurile să înceapă la cel puțin 5 ore diferență. După ce ați pus acest pariu multiplu veți juca contra cu primul eveniment și în funcție de ce se va întâmpla la acel prim eveniment, veți juca contra sau nu și pe al doilea eveniment live la betfair.
Ar fi indicat să pariați pe goluri marcate la betfair.
O altă șmecherie prin care nu puteți fi limitat repede este următoarea. Știți că Bwin a preluat Gamebookers și Partybets. Deschideți un cont la Gamebookers prima oară și acolo jucați până vă limitează, apoi dechideti un cont la Bwin și jucați acolo pe aceleași cote până veți fi limitat și aici. Dar rămâne și a treia variantă Partybets.

Un alt trio interesant unde puteți aplica această metodă este Tobet, Tribet, Nordicbet.

Sper ca aceste rânduri să va fie de folos pe viitor.
S-ar putea sa iti placa si Limitele de pariere ale caselor de pariuri

Comentarii

  1. Ai si o lista a caselor de pariuri care nu isi limiteaza jucatorii?

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand Pinnacle Sports si toate exchange-bets ca :WBX,betdaq,betfair,smarkets.

    RăspundețiȘtergere
  3. gresesti in cateva privinte: bwin, gb ,party te limiteaza de la inceput la un pariu maxim de 50 de euro , la fel si la tobet, triobet, nordic dupa cateva pariuri esti limitat pe toate conturile

    multi dintre voi fac o greseala fatala pt ca jucati numai surebet online

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe viitor nu mai posta sub anonimat comentariul.Daca nu vrei ca numele tau sa apara,alege o porecla,un nume de jucator de fotbal,orice pentru ca maine daca posteaza altul sub anonimat, nu am cum sa stiu exact cine e exact si cui sa ii raspund.

      Ștergere
    2. Nu mi se pare in regula sa folosesti soft-uri .....totusi e un joc de noroc, nu?

      Ștergere
  4. Sunt si case de pariuri care nu limiteaza juvatorii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca citeai comentariile de mai sus gaseai raspunsul.Apropo pariuri-x mai are nevoie de reclama prin comentarii pe alte bloguri?Te intreb pentru ca stiu ca e unul dintre cele mai importante siteuri si forumuri de la noi.

      Ștergere
  5. salut...daca imi fac doua conturi la moneybookers cu nume diferite si sa fac sure bets sunt sanse sa ma limiteze?a incercat cineva? astept un raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa iti faci 2 conturi diferite la moneybookers dar trebuie facute dupa ip-uri diferite si cookies de la computer sterse des, mai ales daca trimiti banii dintr-un cont moneybookers in altul.Bafta!

      Ștergere
  6. .....multumesc anticipat....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu