Bonus bet-at-home 2013


Dupa ce aseara Barcelona a fost invinsa clar de Real Madrid cu 3-1 si gurile rele spun ca 'era' tiki-taka se apropie de final, Bet-at-home ofera ,in 2013, un bonus de 80 de ron care reprezinta 50% din prima depunere.Trebuie sa depuneti 160 ron ca sa primiti un bonus 80 ron.
Puteti sa alegeti moneda in euro si astfel aveti bonus de 20 de euro.
Ca sa intrati in posesia bonusului in maxim 10 zile dupa depunere, dati clic pe meniul “Depuneri/Retrageri” faceţi click pe “Utilizare bonus” si introduceti cuvantul FIRST si bonusul va fi vizibil in balanta contului pentru pariuri.

Rulajul bonusului trebuie facut de 4 ori toata suma(depunerea plus bonusul primit) pe cote mai mari de 1,70. Cu alte cuvinte daca depui 160 ron si mai primesti 80 de ron, trebuie sa rulezi 960 de ron inainte de a face o retragere. Ce avantaje aveti voi daca jucati la bet-at-home: 1.Are meniu in limba romana 2.Ofera un bonus desi alte case de pariuri nu mai ofera nimic pariorilor romani din cauza crizei financiare mondiale. 3.Au multe meciuri live si e casa de pariuri unde handbalul este primit cu bratele deschise si promovat puternic. Ce dezavantaje aveti daca jucati la bet-at-home: 1.Are cote mai mici decat la alte case de pariuri.De exemplu la BAH gasesti cote la par si impar 1,87 si 1,87 ,pe cand la alte case gasesti 1,92 cu 1,92 Pe termen lung conteaza cotele pentru un portofel plin. 2.Are un bonus de 50% pe cand la alte case primesti bonusuri de 100% din prima depunere chiar daca esti parior roman. 3.Retragerea minima pe card este de 100 de euro sau echivalentul in ron. Voi trebuie sa alegeti casa de pariuri care vi se potriveste! Bafta!

Comentarii