Bonus Bet365 200 ron 2013


Suntem la începutul lui Februarie și în următoarele luni vom avea parte de meciuri echilibrate și spectaculoase la fotbal si bet365 ne ofera un bonus de 200 ron . Chiar pe 13 februarie 2013 va fi un meci cu scântei între Real Și Manchester United și vom vedea dacă numărul 13 e cu ghinion pentru Jose Mourinho sau Alex Ferguson în prima manșă care se va disputa la Madrid.
O altă întâlnire șoc din șaisprezecimile Champions League este între Barcelona,una dintre cele mai bune echipe din lume la ora actuală cu un stil de joc care nu poate fi copiat sau antrenat și marele Milan care mereu a făcut surprize în cea mai importantă competiție anuală din lume.


Bet365 păstrează bonusul de 200 de ron de anul trecut chiar acum la inceputul lui 2013 când se disputa Cupa Africii, cu un meci palpitant poimâine intre Coasta de Fildeș, care e mereu aproape de trofeu, si Nigeria.Vom avea meciuri de fotbal tari si in Europa League: Zenit Petersburg - Liverpool , Bayer Leverkusen - Benfica, iar pentru iubitorii de sporturi americane in curând se va disputa Super Bowl intre Baltimore Ravens si Francisco 49ers,iar de câteva zile a început NHL . Daca într-o noapte nu aveți somn, urmăriți un meci de hochei profesionist din SUA. Chiar merita. Toate aceste sporturi le acopera bet365.

Revenind la bonusul oferit de Bet365 este unul de 100% din prima depunere,adică depuneți 57 de ron veți primi 57 de ron, veți baga 200 de ron la pariuri veți primi bonus 200 de ron.
Bonusul la aceasta casa de pariuri online se rulează astfel: (depunerea+ bonusul) se rulează de 3 ori pe cote de 1,50. ai depus 200 de ron + 200 ron bonus, trebuie rulați 1200 de ron înainte de face o retragere, prin metoda cu care ai depus.
Sa aveți prin preajma o copie scanata sau facuta cu un smart phone pentru verificarea identității. Notați neapărat numărul de securitate din 4 cifre ales de voi,la deschiderea contului,va fi de folos.

Comentarii