Emil Lassaria la Hooligans Pub



Emil Lassaria va fi prezent pe 22 Februarie în Hooligans Pub începând cu orele 23:00.
Mulți dintre voi știți unde se află Pub-ul Hooligans pentru că acolo mergeți să vedeți meciurile din Champions League sau Europa League. Cei care nu știți îl găsiți la adresa Str.Laminorului nr.64 pe centura Romlux sau îl puteți contacta pe cel care a făcut acest lucru posibil, Costin, la numărul de telefon 0729379596. Majoritatea taximetriștilor știu cum să ajungă în zonă.

Emil Lassaria sau Emil Marinescu este născut în Târgoviște, printre blocurile gri si și-a început cariera prin 2001 când a început să lucreze la Radio Minisat.
A fost DJ în Pub Groove iar prin 2006 a devenit întradevăr cunoscut la Escape. La Escape exista o comunitate plină de viață,nicăieri nu am mai văzut ca acolo oameni care veneau să se distreze, nu să facă scandal, nu să își arate șmecheria prost-înțeleasă.
Acolo am cunoscut câteva femei dotate și cu zâmbetul mereu afișat pe buze. Acolo dacă se întâmpla să îți bea cineva din pahar sau dacă ofereai o băutură nu se supăra nimeni și niciunul nu era încruntat. Emil Lasaria a contribuit si el la acea atmosfera de superparty cu muzica lui.

Timpul a trecut și Lassaria a devenit cunoscut și pe plan internațional. A rupt recordurile cu piesa Tu Amor alături de Caitlyn care are pe youtube peste 9.393.141 de vizualizări în acest moment când scriu acest articol.
Mulți dintre pariorii care îmi vizitați blogul o să mă întrebe ce legătură are această postare cu pariurile. În primul rând nu sunt doar parior,sunt iubitor de muzică bună,de distracție,de femei frumoase, de jagermeister cu redbull și în al doilea rând patronul Pub-ului Hooligans e prieten bun cu mine.
Intrarea la Hooligans Pub Vineri 22 Februarie este de 20 ron.
Distracție plăcută nebunilor!

Comentarii

  1. numai oameni talentati s-au nascut in TGV :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai unul si unul.Avem cateva personalitati in aproape domeniile de activitate nascute aici.
      E un oras mic dar frumos si plin de istorie.

      Ștergere
    2. asta ma face o optimista ! mai am si eu o sansa sa excelez :))

      Ștergere
    3. Eu am incredere in fortele tale.:))
      Fortza sa fie cu tine!Am zis!:)))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu