Milan sau Barcelona?




Miercuri seară se vor întâlni 2 titani ai fotbalului mondial, Milan și Barcelona. Cota la victorie a lui Milan este de 7,2, egalul 4,6 și victorie Barcelona 1,54.
Am discutat zilele astea cu specialiști în fotbalul italian și Milan este o forță acasă iar în Serie A au început să joace foarte bine,au 4 victorii și un egal în ultimele 5 partide. Dar ultimele rezultate au fost influențate și de venirea lui Balotelli care le-a adus diavolilor milanezi ultimele 7 puncte aproape de unul singur. Marea problemă este că Balotelli nu va juca împotriva Barcelonei.
Victoriile totuși nu au fost convingătoare.
Am urmărit partida cu Parma a Milanului, pentru că pariasem pe goluri și meciul a fost câștigat cu un autogol al Parmei inscris de nefericitul Paletta Gabriel in minutul 39 și un gol din penalty înscris de Balotelli in minutul 77. Dar jocul nu m-a dat pe spate,nu m-a convins că au forță să învingă cea mai bună echipă din lume la ora actuală.
Barcelona are aproape câștigat titlul în Spania și se concentrează pe câștigarea trofeului Champions League pentru că în ultimii ani nu a mai prins finala, ori din cauza celui mai bun antrenor din lume(vezi cazul Inter când italienii au câștigat tot: Campionatul, Cupa în Italia și Champions League) în sezonul 2009-2010 sau anul trecut când s-a lovit de apărarea beton a lui Chelsea.

Milan a făcut meciuri foarte bune în trecut cu Barcelona dar nu mai are jucătorii care făceau diferența ca: Ibra, Thiago Silva, Nesta, Seedorf sau Van Bommel.
Anul asta milanezii sunt în reconstrucție, au renunțat la dinozaurii de aproape 40 de ani și au făcut pasul spre tineret. Beleaua e că întâlnesc Barcelona peste 2 zile și nu îi văd bine.
Când se va întâlni Mexes cu Messi să vedeți show.O să îl întoarcă argentinianul pe toate părțile.

Nu vreau să pariez pe gazde deși cota Milanului de 7,2 are valoare, cred că Barcelona va câștiga miercuri seară. Xavi,Iniesta și piticul atomic Messi vor face ravagii prin jumătatea Milanului.
Un alt pariu pe care îl puteți încerca este cel pe goluri marcate.Milan primește gol aproape la fiecare meci și înscrie 2 iar Barca zici că e mitralieră din al Doilea Război Mondial, câștigă meciuri cu scorul de 4-1 sau 6-1.
Voi cine credeți că va câștiga: Milan sau Barcelona?


Comentarii

  1. 1.54 Barca???? Doamneee fereste !! Pei ce joaca cu Chindia Tgv???? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum la bet365 a scazut la 1,53 si la Gamebookers Barca are cota 1,48 si cota la peste 2,5 goluri este de 1,65.
      Cred ca 1x pe Milan cu o cota de 2,65 are valoare.

      Ștergere
  2. Oricum ar fi...Milan ramane o fortza in cupele europene(mai ales pe teren propriu) iar Barca nu joaca extraordinar in deplasarile din UCL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu si eu si majoritatea pariorilor ca Milan e o echipa puternica acasa.
      Cand s-au intalnit cele 2 echipe la Milan acasa in primavara lui 2012 pe 28 martie scorul a fost 0-0.
      Trebuie sa fim atenti cu aceasta cota a mica a Barcelonei.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu