Real Madrid sau Manchester United?




Mijlocul echipei Manchester United este slab în comparație cu cel al echipei Real Madrid pentru că Giggs și Scholes au 39 și 38 de ani și nu mai sunt la prima tinerețe, iar Cleverley deși e un jucător de viitor, în momentul când se va întâlni pe teren cu Alonso sau Ozil,fotbaliști cu mare experiență internațională vor apărea probleme pentru tânărul fotbalist englez.
Atacul lui Manchester este foarte puternic, cu un van Persie în mare formă care știe să iasă în evidența.Dar ce vor face dacă mingea nu ajunge la cei 2 atacanți,Rooney și van Persie, pentru că o echipă mare ca Real știe să facă posesie și dacă mingea va fi în mare parte la galactici, Cristiano Ronaldo, di Maria sau Benzema pot înscrie goluri din orice poziție.

Ferguson s-ar putea să joace în sistemul 4-5-1 și să îl folosească pe Phil Jones sau Michael Carrick ca să-l ajute pe Rafael în duelurile cu CR7, pentru că indiferent ce nație de fundaș ești sau cât de grozav te crezi,cam 80% din duelurile unu la unu cu Ronaldo le pierzi.
Dar să prezint și punctele slabe ale Realului din acest meci de Champions League.Are apărarea în pioneze, Casillas e operat, Pepe dacă va fi titular, a lipsit o bună perioadă de timp din primul 11 și pot apărea palpitatii dacă van Persie e cu fața la poartă. Tot sezonul apărarea Realului nu m-a convins.

Cred că se va intra tare și nu vor lipsi cartonașele galbene.Arbitrul partidei este Felix Brych din Germania care are obiceiul să împartă cartonase în stânga și în dreapta. În meciurile arbitrate de el s-au dat următoarele cartonașe: Fenerbache v S. Moscova 6 galbene și 1 roșu; Zenit v Milan 7 galbene; APOEL v R Madrid 3 galbene; Celtic v S. Moscova 6 galbene 1 roșu.
În meciul asta cred că se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1,60 la casele de pariuri online.
Cine credeți că va câștiga în seara asta Real Madrid sau Manchester United?



Comentarii

  1. Tinand cont ca o vad pe Real principala favorita la castigarea trofeului in acest sezon, competitia aceasta ramanand singurul obiectiv de anvergura dupa evolutia dezamagitoare din Primera si cum Mourinho nu are cum sa priveasca nepasator la dominatia altora, dau 1 solist in aceasta seara pe Bernabeu + calificare Real in sferturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu merg tot pe mana Realului si sper sa vad un meci spectaculos cu goluri multe. Desi e posibil,datorita mizei mari,sa fie un meci strans,fara riscuri mari asumate.

      Ștergere
  2. Pastrez traditia si merg contra multimii. Lay Real.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. J. si cate goluri crezi ca se vor marca? Under sau over 2,5?

      Ștergere
    2. Cred ca se vor marca peste 2,5 goluri pana la final.Ambele aparari au probleme.O sa vedem in seara asta daca am fost inspirat.:D

      Ștergere
  3. J. ai avut mare dreptate cu lay Real si under.Desi la cat s-a ratat putea sa iasa si overul lejer.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe hartie...imi ies toate pariurile :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. J. cand ai timp facem interviul ala despre trading betfair?Eu iti trimit intrebarile si tu raspunzi.
      Astept un semn de viata de la tine aici sau pe email.

      Ștergere
    2. Ti-am trimis mail cu 7 intrebari.

      Ștergere
  5. Man.United ! Speeeeeeeeeerrrrrrrrrrr....... :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prima sansa o are Manchester U dupa rezultatul de la Madrid.
      Dar nu se stie niciodata, ambele echipe au sanse reale de calificare.
      Imi pare rau ca s-au intalnit asa devreme in CL.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu