Schimb de linkuri cu siteuri de pariuri sau sport




Scriu acest articol despre schimbul de linkuri cu siteuri de pariuri sau sport pentru ca vreau să ajut comunitatea celor care au bloguri,siteuri despre case de pariuri,pariuri sigure,statistici sau siteuri despre fotbal,baschet,hochei sau orice alt sport.
Acum câțiva ani nimeni nu m-a ajutat să fac link exchange pentru că aveam pagerank 0. Nu eram văzut cu ochi buni de rechinii care nu doreau să împartă cu mine o bucată de carnea frageda din lumea asta a gamblingului.
Dar timpul a trecut și am învățat multe iar acum am pagerank 3.

Cred cu tarie că dacă vrei să primești trebuie să oferi și vreau să fac schimb de linkuri cu orice site care are page rank 0 sau 8,nu mă interesează neapărat acesta clasificare făcută de google, am doar o condiție: să fiți activi pe siteurile voastre.
Nu vreau să mă bazez atât de mult pe page rank pentru că un site care are acum pagerank 0 peste 6 luni poate avea pagerank 4 și este foarte bine și pentru mine.
Nu voi face schimb de linkuri cu cei care au siteuri despre filme,curele,muzică,mobilă sau alte categorii care nu au legătură cu pariurile sau sportul în general.

Cei care sunt deja în blogroll și scriu despre orice altceva decât sport sau gambling nu vor fi scoși pentru că ei m-au ajutat la început și nu uit așa ușor de unde am plecat.
Veți fi adăugați în lista mea de bloguri din coloana din dreapta, sub butonul de google+.
Puteți să mă contactați în 2 moduri. Lăsați un comentariu mai jos ori căutați pagină Contact.

Comentarii

  1. Reparatii la domiciliu.
    Amenajam caminul tau de la A la Z la cel mai bun raport calitate pret. Pentru detalii si tarife accesati site-ul nostru.
    http://www.rldc.ro/
    Vizitati-ne pentru o oferta.


    Zugraveli si finisaje , Montaj cermica (gresie, faianta, granit, marmura) , Montaj gips carton , Instalatii sanitare , Instalatii electrice , Montaj parchet , Reparatii/Revizii termopane.


    Dupa ce acceptati mesajul pe forumul dumneavoastra, dati-ne un e-mail la contul facut pe wordpress, si va adaugam si noi link-ul in siteul nostru cu cea mai mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate vrei sa faci cu noi Predictii Sport Predictii Sport Romania! Mail office@predictiisport.ro

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu