Casa de pariuri Geobet


Pentru ca e marti si trebuie sa incepem saptamana cu ceva nou, m-am gandit ca o data la cel putin 14 zile sa prezint o casa de pariuri mai putin cunoscuta pariorilor romani.
Si chiar daca o sa am afilieri cu anumite case de pariuri incepand de azi o sa prezint avantajele si dezavantajele pe care le aveti voi, cititorii si implicit pariorii care imi viziteaza blogul, daca jucati la o anumita casa online.In acest fel sa stiti de la inceput la ce sa va asteptati inainte sa depuneti banii.

Azi o sa va prezint casa geobet care arata ca in poza de mai jos


Geobet.com in primul rand este o casa de pariuri specializata pe fotbal dar ofera si pariuri pentru alte sporturi ca hochei din Europa sau NHL, baschet din toate colturile lumii, tenis aproape toate turneele mari sau mici, handbal, snooker, tenis de masa, golf, curse de cai, baseball, futsal, volei, rugby, ski alpin,chiar si meciuri din box sau MMA(mixt martial arts in genul galelor UFC sau PRIDE).
Avantajul vostru daca pariati la geobet este ca o sa gasiti niste pariuri pe goluri marcate la fotbal, live sau inaintea inceperii meciului, foarte bune. Daca o alta casa de pariuri ofera peste 0,5 goluri, peste 1,5 goluri,peste 2,5 goluri si sub 0,5 goluri ,1,5 goluri, 2,5 goluri la Geobet o sa gasiti urmatoarele variante de pariuri in plus :peste 0,5 goluri, peste 1 gol, peste 1,5 goluri, peste 2 goluri, peste 2,5 goluri,peste 3 goluri si variantele de sub goluri marcate.
Astfel daca pariati pe varianta de la geobet de exemplu pe over 2 goluri si meciul se termina 1-1 sau 2-0 primiti banii inapoi.Daca se marcheaza peste 2 goluri ati castigat pariul.La alte case aveti doar varianta de peste 2,5 goluri si daca iese un rezultat de 1-1 sau 0-2 ati pierdut banii.
Sper ca m-am facut inteles.

Variantele de pariuri pe goluri marcate de la geobet sunt pe handicap asiatic.Exista un articol scris de mine pe acest blog care se numeste: Handicap asiatic pe goluri marcate unde aveti totul mura in gura.:D

Dezavantajele voastre daca pariati la geobet este ca fiind romani nu beneficiati de bonusul de 25% pana la 200 de euro.Nu era un bonus bun dar e pacat ca nu suntem acceptati,probabil s-a dus vestea ca suntem vanatori de bonusuri. Mai sunt si alte natii care nu au dreptul la bonus cum ar fi: bulgarii si locuitorii din tarile Belarus,Lituania sau Portugalia.

Si acum,dupa ce v-am prezentat avantajele si dezavantajele casei de pariuri geobet urmeaza cateva lucruri generale:
Depozitul minim este de 10 dolari(euro,lire sterline sau orice alta moneda doriti sa jucati) folosind urmatoarele variante de depunere:carduri de debit si credit,moneybookkers,Neteller,Entropay,transfer bancar,mastercard,Ukash,etc iar pariul minim aceptat este de 1 dolar.
Daca aveti vreo intrebare ii puteti contacta la email support@geobet.com
Pe langa pariuri are si casino si pentru impatimitii de jocul de carti, poker.
Nu o sa gasiti la aceasta casa urmatoarele: pariuri politice(alegerea presedintelui SUA de ex),pariuri financiare sau pariuri TV de genul: Romanii au talent.

Comentarii

  1. Au interfata in limba romana? Am vizitat site-ul si nu am observat aceasta posibilitate, poate tu stii mai bine. Ar fi de mare ajutor atat pentru incepatori cat si pentru cei experimentati, care nu au mai luat contact cu agentia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant.. pacat ca abia acu am aflat de ea..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu