Cine se va califica Barcelona sau Milan?




Pe 12 martie 2013 se vor reîntâlni 2 dintre cele mai bune echipe de fotbal: Barcelona și Milan. În tur catalanii au pierdut cu 2-0 fără să pună în pericol poarta diavolilor milanezi și mâine trebuie neapărat să își depășească nivelul actual și să înscrie de la 2 goluri în sus fără să primească niciunul, pentru se califica în noua fază a UEFA Champions League.
Barcelona parcă și-a pierdut atingerea magică a balonului de acum câțiva ani și fiind antrenată de secundul secundului (unii mai glumeți spun că la anul vor fi antrenați de magazioner) nu mai sperie pe nimeni și o dovedește apărarea lor slabă care a primit gol în ultimele 13 meciuri la rând( în afară de ultima etapă din campionat când a câștigat cu Deportivo La Coruna cu scorul de 2-0).
Messi care este considerat de multă lume cel mai bun fotbalist din lume,câștigător la Balonului de Aur de 4 ori la rând,în meciul tur a intrat doar o singură dată cu mingea la picior în careul de 16 al Milanului și a reușit 'performanta' să nu suteze niciun șut pe poartă tot meciul.
Se așteaptă multe de la piticul atomic și va trebui să se autodepășească pentru a surclasa apărarea italienilor care nu lasă niciun spațiu niciodată. Milanul în Champions League se transformă într-o bestie a fotbalului, ambiția cu care joacă e nemărginită.
Barcelona în ultimele 6 meciuri eliminatorii acasă în Champions League a primit gol și dacă se va întâmpla la fel mâine seară va trebui să înscrie de 4 ori că să se califice. Totuși cu jucători că Messi,Iniesta și Xavi catalanii sunt letali dacă au spații și le iese țesătura lor de pase.
Ultima oară când Barcelona a fost eliminată în această etapa a CL a fost în sezonul 2006/07 de către Liverpool.

Milan trebuie să se apare perfect dar îi va lipsi Mexes care e o pierdere destul de importantă.Pe de altă parte îi are pe tinerii Niang, El Shaarawy, Boateng care au foame de trofee față de veteranii care s-au retras anul trecut din fotbal:Nesta, Gattuso, Seedorf, Inzaghi.
Italienii nu au nevoie să câștige meciul, se vor apăra(cum a făcut Chelsea anul trecut) cât pot ei de bine doar vorbim de cei care au inventat catenacio și vor contra-ataca periculos de fiecare dată când vor avea ocazia.
Statistic vorbind Milan a primit gol în ultimele 8 meciuri din deplasare din Champions League dar în același timp marchează mereu în repriza a doua, de exemplu ultimele 7 goluri din această competiție au fost înscrise în ultimele 45 de minute.
Pericolul principal pentru catalani îl reprezintă Stephan El Shaarawy care în afară de freza lui ciudată a fost implicat direct în 4 dintre ultimele goluri în CL cu 2 pase de gol și 2 goluri marcate.
Pentru meciul Barcelona și Milan va recomand(deși sunt fan Barcelona) să pariați pe calificare Milan la o cotă de 1,68 în acest moment la betfair.Italienii vor marca sigur și nu văd cum pot primi 4 goluri.
Un alt pariu interesant mi se pare: Marchează ambele la o cota de 1,8.

Cine credeti ca se va califica Barcelona sau Milan?


Comentarii

  1. Ai vrea sa faci schimb de link cu www.ligacampionilor.net ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Cristi, sunt de acord cu un schimb de link.

      Ștergere
    2. OK , atunci spune ce ancora vrei la link si o sa-l pun la parteneri pe prima pagina.
      Eu vreau link-ul http://ligacampionilor.net cu ancora Liga Campionilor

      Ștergere
    3. Vreau linkul http://pariuri2009.blogspot.com cu ancora Pariuri Sigure
      Te-am adaugat in Lista mea de bloguri din coloana din dreapta.Bafta!

      Ștergere
  2. Barca merge mai departe ! Cel putin asa sper....:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se califica Milan.Facem un pariu pe o masa la un restaurant?:))

      Ștergere
    2. Facem! :) Deci asa ramane...

      Ștergere
    3. A jucat Barcelona ca in vremurile bune iar Messi iar a fost cel mai bun de pe teren.S-au calificat gazdele si eu trebuie sa te cinstesc pentru ca asa m-am pronuntat.:D

      Ștergere
  3. BarcaLeo !! Ma bucur ca sunt contemporan cu acest jucator. Extraordinar fotbalist.Pur si simplu stai linistit,te uiti la meci si dintr-o data face Leo o magie si mingea e deja in poarta. De fiecare data cand joaca Barcelona si e min 75'-80' incepe sa-mi para rau ca meciul se termina.Un adevarat spectacol!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu