Cine se va califica Manchester United sau Real Madrid?




Use Translate Button on the Right!
În 2003 debuta la Manchester United în meciul cu Bolton un puști cu numele Cristiano Ronaldo care la prima vedere arăta ca un ponei. În 2013 este cel mai bun jucător de fotbal din lume,în opinia mea, este vedeta lui Real Madrid și se întoarce acasă să joace împotriva lui Manchester United.
Indiferent ce se va întâmpla marți seară CR7 va rămâne în inimile fanilor lui Manchester United și sunt sigur că vom avea un meci pe cinste între 2 echipe care vor ataca, pentru că după ziua de mâine nu mai există a două șansa. Trofeul Champions League este la fel de important ca și o Cupă Mondială câștigată.
În tur scorul a fost egal 1-1,deși putea să iasă un over lejer la cât de multe ocazii au fost și un scor de 3-3 nu ar fi deranjat pe nimeni, cu un Manchester care a aplicat cu o tactică foarte bună de apărare și un rezultat bunicel de calificare, cu gol marcat în deplasare.
Pe de altă parte Real Madrid trebuie să marcheze dacă vrea să se califice și are cea mai letala armă din fotbalul actual.Cred că e singura echipă care face cel mai repede tranziția din apărare spre atac,astfel contra-atacul realizat de madrileni a rupt Barcelona în două săptămâna trecută.

Diavolii roșii au înscris de în 95% din cazuri când a jucat pe Old Trafford iar madrilenii sunt în formă maximă după ce au umilit Barcelona la ea acasă, aceasta din urmă având pe bancă secundul secundului lui Guardiola. Cei din conducerea celor de la Barca să se trezesca la realitate și să angajeze un antrenor cu nume și cu experiență mare pentru că altfel era tiki-taka va rămâne doar istorie.Dar să revenim la meciul dintre Real și Manchester pentru că despre Barcelona vom vorbi când va întâlni Milanul.
Forta lui Manchester o reprezinta fazele fixe.Au inscris 19 goluri in campionat din asemenea faze si daca vor juca defensiv la fel ca in meciul tur au sanse reale de calificare. Infrangerile lui Real Madrid in acest an au fost inregistrate cand a jucat cu Getafe, Sevilla, Betis, Málaga si Granada. Toate aceste echipe au in comun stilul defensiv cand intalnesc madrilenii. Granada a castigat meciul fara sa traga un sut pe spatiul portii cu o posesie a mingii sub 30% si golul victoriei a fost de fapt un autogol marcat de CR7 la un corner.
Se vor marca multe goluri în meciul asta și cred în pariul că vor marca ambele.E un pariu bun pentru că dacă e să joc peste 2,5 goluri și scorul la un moment dat va fi 1-1, mai mult ca sigur ambele echipe nu vor mai lăsa spații și vor ține de rezultat. La nivelul asta nu îți permiți greșeli de începător iar cei doi antrenori și-au făcut bine temele.

Pentru cei mai nebuni dintre pariori,cei care riscă banii pe cornere și cartonse, arbitrul întâlnirii va fi Cuneyt Cakir care e un pic nebun și are obiceiul să scoată repede cartonașele galbene.Dacă e să pariați pe cornere eu zic să așteptați să înceapă meciul ca să vedeți cum decurg evenimentele ,dacă se marchează repede sau nu și astfel dacă se merită să pariați pe numărul de cornere.
Dar eu rămân la pariul meu favorit : Marchează ambele și cred în proporție de 70% și într-un pariu de peste 2,5 goluri.
Voi ce pariați la meciul asta și cine credeți că se va califica Manchester United sau Real Madrid?








Comentarii

  1. Inainte de a trece la pronosticurile mele pt acest meci, as vrea sa-ti impartasesc parerea despre Ronaldo, ca fiind cel mai bun jucator al planetei in acest inceput de an, sper sa continue in felul asta, astfel incat sa castige Balonul de Aur, ar fi cea mai mare nedreptate din fotbal ca un jucator cu talentul lui sa nu castige macar o data in cariera acest trofeu. Si meciul din seara asta va avea o contributie importanta, daca si echipa il va ajuta si se vor califica, va mai adauga o bila alba in ochii votantilor, mai ales ca rivalul Messi e cu un picior out din competitie. Chiar si dupa rezultatul din tur, raman la opinia ca Real se va califica, am spus-o din toamna ca madrilenii vor castiga editia din acest an, vin foarte increzatori dupa reusitele in fata Barcelonei din ultima perioada si, luand in calcul ca rivala de moarte e aproape eliminata, vor da totul pentru calificare. In afara de calificarea Realului ca si pronostic, daca nu stiti ce sa pariati, ganditi-va la un singur lucru: Mourinho nu doarme!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred tot in calificarea Realului. Dar indiferent cine se va califica vreau sa vad un meci spectaculos cu faze multe de poarta.

      Ștergere
    2. InteRISTEA....Intrebare: In 2008 cine a castigat balonul de aur???? :)

      Ștergere
    3. Ai si tu un pic de dreptate. Adevarul e ca, de cand tot castiga piticul trofee, colective si individuale, aproape ca am uitat ce inseamna sa mai castige si altcineva. De-aia e bine sa mai castige si altcineva, sa nu mai pierdem firul evenimentelor. Bravo.

      Ștergere
  2. Sper din tot sufletul sa se califice Man.United :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti fan Barcelona si urasti Realul dusmanosule.:))

      Ștergere
    2. Nu neaparat dar mi-e mila de Sir Alex Ferguson ca e si el batran :))) MOU e mai tanar...are tot timpul...:))))

      Ștergere
    3. :)) Pai a castigat si Ferguson Champions League.Are o multime de trofee, nu-i mai plange de mila. Mama ce ocazie Manchester in min 20 bara...pff

      Ștergere

Trimiteți un comentariu