La Multi Ani Ronaldinho!


Azi e zi de sărbătoare pentru toți iubitorii fotbalului. Ronaldinho pe numele lui adevărat Ronaldo de Assis Moreira împlinește azi frumoasa vârstă de 33 de ani.
Acest fotbalist brazilian ne-a încântat de-a lungul anilor cu fentele,ruperile de ritm și golurile lui superbe și e cunoscut în toată lumea pentru alăturarea următoarelor cuvinte: Fotbalul jucat cu zâmbetul pe buze.
Dințosul născut în Porto Alegre a fost talentat de mic și ca majoritatea brazilienilor a jucat fusal și fotbal pe plajă care îți formează coapse puternice și glezne beton. Cine a jucat la mare fotbal pe plajă știe despre ce vorbesc eu aici.
Daca esti unul dintre cei mai buni fundasi din lume si il ai in fata pe Ronaldinho si iti face fenta elastico care e o miscare scurta din glezna stanga-dreapta, trebuie sa vizitezi doctorul imediat pentru ca ti-a rupt coloana doar din aceasta rupere de ritm. Te face sa te dai cu capul de reclamele de pe marginea terenului, in timp ce brazilianul e cu totul in alta parte.

Și-a început cariera la Gremio pentru că în 2001 să devină jucătorul lui Paris Saint-Germain pentru suma de 5 milioane de euro.A mai jucat la echipe mari din Europa ca Milan și Barcelona cu aceasta din urmă câștigând cel mai important trofeu pe care îl poate deține un fotbalist:UEFA Champions League în 2006.
A câștigat pe merit și Balonul de aur pe merit în 2005 și e un exemplu pentru toți bărbații din lume care nu înțeleg fenomenul fotbal și trebuie să le explicăm,noi microbiștii, că e pasiune pură,sentiment dus la extrem,dragoste față de o echipă până la moarte.
Pentru toți cei care l-au îndrăgit și încă o mai fac și pentru cei care îl urăsc aveți mai jos un videoclip cu cele mai frumoase 33 de goluri ale lui Ronaldinho marcate pe un teren de fotbal. Merită să îl vizionați pe tot pentru că ultimele 12 goluri prezentate sunt superbe.

Comentarii

  1. A fost MAGIC ! Inca mai e dar regret faptul ca a disparut din fotbalul european dupa parerea mea mult prea devreme. Cu siguranta a fost cel mai spectaculos fotbalist din toate timpurile. Driblingurile lui si felul in care depasea un adversar n-o sa le vedem niciodata la Messi sau la CR7 . Parca mi s-ar parea si amuzant sa-l vad pe Messi cum face elastico :)) CR7 mai incearca el cate ceva dar parca n-are niciun farmec.Ronaldinho parca are si fizicul de asa natura.El si cand alerga parca o facea spectaculos,numai zic stilul lui de a se bucura dupa goluri.Mi-aduc aminte cand juca la Barcelona asteptam etapa de etapa sa vad in ce fel se bucura dupa ce inscrie(s-a bucurat inclusv in limbajul surdo-mutilor) :) Intr-adevar i-a placut fotbalul spectacol. Ronaldinho a avut niste calitati pe care nu stiu daca vreodata le vom mai vedea la un jucator. A fost MARE....MARE de tot !! LA MULTI ANI RONALDINHO !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Amazing Ronaldinho !!
    http://www.youtube.com/watch?v=_dCjy2ye3Xk

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru link .RO .Am ramas cu gura cascata,ce poate sa faca omul asta,innebunesti.Se face ca da pasa cu calcaiul si o trage inapoi,face elastico oriunde si oricand,da pasa cu calcaiul cand primeste pasa lunga fara sa faca preluare,sombrero e aia cand da minge peste tine si te uiti ca vitelul la poarta noua si in plus RONALDINHO a fost primul pe care l-am vazut sa dea o pasa si el sa se uite in alta parte.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu