10 reguli de baza pentru un parior


1.Pariaza doar un singur meci pe bilet, daca pariezi mai mult de 3 pe un bilet esti deja donator pentru casele de pariuri.
2. Trebuie sa ai un management al banilor pentru pariuri, indiferent ca folosesti un sir matematic sau un sistem realizat de profesionisti luat de pe google, fara un management nu se poate face treaba pe termen lung in acest domeniu.
3. Pariaza online si cauta cea mai buna cota oferita pentru alegerea ta.
4. Trebuie sa ai conturi deschise la cat mai multe case de pariuri, minim 20, dar asta se realizeaza in timp, nu te apuci acum si in 24 de ore sa deschizi conturi la toate casele existente. Nu e graba, dar totusi trebuie sa tii cont de acest aspect ca sa te poti folosi de punctul 3 al acestor reguli de baza pentru un parior.
5. Studiaza statistica.Daca pariezi de exemplu pe goluri marcate trebuie sa stii in ce campionate se marcheaza puternic, in care nu prea se marcheaza, pe ce loc e o anumita echipa in clasamentul realizat pentru meciurile de acasa sau deplasare, in ce perioada a meciului marcheaza mai des acea echipa,etc.

6. Nu juca la recuperarea pentru ca omul este supus greselii inca de la facerea lumii, iar casele asta asteapta inca un jucator care si-a pierdut cumpatul si mareste progresiv sumele de pariat in aceeasi zi ca sa isi revina.
7. Cand ai pierdut un pariu ramai calm, pierderea face parte din jocul la pariuri, din viata, din Univers.E ceva normal si trebuie sa te comporti ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. E o zi ca oricare alta.
8. Nu cumpara predictii de la 'specialistii' de pe Facebook, mai ales cele cu niste cote incredibile de 30 pe 1/2 sau 2/1 pauza final la fotbal. Majoritatea sunt hoti ordinari care profita de naivitatea voastra. Daca tot vreti sa cumparati predictii sunt cateva siteuri care sunt serioase de genul Bet Advisor.
9. Pariaza doar cand exista doar 2 rezultate posibile la un eveniment de exemplu: tenis, volei, baseball sau la fotbal pe under si over iar in caz ca va place sa jucati pe victorie, folositi pariurile de handicap asiatic care elimina egalul din combinatie.
10. Daca nu ai noroc in viata, nu vei avea la pariuri si ar fi bine sa te apuci de altceva. Norocul si inspiratia au un mare rol in viata unui parior pentru ca atunci cand se marcheaza in minutul 94 un gol norocos, prima jumatate din jucatori se bucura, a doua injura de mama focului. Tu in care jumatate te regasesti cel mai des?

Citeste si Cum sa evitam limitarea caselor de pariuri?

Comentarii