5 Euro la RemiRoyal




RemiRoyal si pariuri2009.blogspot.ro ofera o promotia exclusiva de 5 Euro fara depunere pentru cititorii mei fideli. Nu trebuie sa faceti o depunere ci doar sa descarcati softul de pe acest link Remi Royal după care trebuie să intrați la caserie și să completați cu datele voastre personale pe bune, pentru că e posibil să ceară verificarea identității și dacă aveți niște date completate greșit nu mai pupați banii din bonus.

Trebuie să introduceți codul 5EUROBONUS care e valabil doar luna asta și mai aveți doar un singur pas de făcut că să primiți bonusul și jucați pe bani reali:să validați adresa de email.
Adică trebuie să intrați pe adresa de email pe care ați folosit-o atunci când ați deschis contul, să intrați la Inbox unde o să găsiți un email primit de la RemiRoyal. Trebuie să dați clic pe linkul primit și gata, ați rezolvat problema. Hai că nu a fost mare filozofie.
Nu deschideți mai multe conturi pe același nume pentru că se prind cei de le RemiRoyal pentru că urmăresc Ip-urile de unde jucați.De aceea nu recomand să deschideți cont de la un internet cafe.

Dacă ați reușit să câștigați bani folosind acest bonus oferit și vreți să-i retrageți, nu se poate chair așa cu una cu două pentru că cei de le RemiRoyal nu sunt Armata Salvării să dea bonusuri moca. Dar au 2 cerințe: să depuneți 10 euro minim și să jucați de cel puțin de 30 de ori remi în mod real înainte de a efectua o retragere.Oricum să aveți pe lângă voi o copie după cartea de identitate în caz că o să vă ceară să o trimiteți prin email.
Stați liniștiți pentru că toate casele de pariuri și cazinourile online cer asemenea copii de pe acte deci e un lucru obișnuit și normal în gamblingul online.
Dacă într-o seară ploioasă nu aveți ce face și va plac jocurile de noroc și în special remyroyal sau rummyroyal cum spun britanicii deschideți un cont folosind banerul de mai jos și poate o să faceți un ban cinstit folosind bonusul de 5 euro.
719x90 RO

Comentarii

Trimiteți un comentariu