Bayern Munchen sau Barcelona in finala?



Maine seara in UEFA Champions League se vor intalni 2 titani ai fotbalului mondial, Bayern Munchen si Barcelona care vor da totul pe teren pentru a ajunge in finala.
Bayern are un palmares foarte bun la general impotriva catalanilor cu 3 victorii, 2 egaluri si doar o singura infrangere. Nu va fi usor, insa dupa cum se spune in ultimii ani, cine scoate Barcelona in etapele eliminatorii din Champions League castiga si trofeul.

Bayern Munchen e o echipa foarte ofensiva atat in campionat cat si in cupele europene. Are 6 victorii la rand in toate competitiile iar ultimele 2 victorii arata ca niste rezultate la tenis cu favorit clar: pe 16 aprilie 2013 Bayern vs Wolsburg 6-1 si pe 20 aprilie 2013 Hannover96 vs Bayern 1-6.
In cea mai tare competitie europeana Bayern se afla pe locul 2 la goluri marcate cu 22 inscrise, locul fruntas fiind ocupat de Real Madrid echipa cu cel mai rapid contra-atac din lume.
Pe langa aceste goluri marcate, nemtii conduc detasat in statistica si la numarul de cornere: 89, fata de Barcelona care are doar 66. Asta arata forta ofensiva a bavarezilor si conceptia lor despre fotbal. Pentru ca daca in anii trecuti apararea castiga acest trofeu,va mai amintiti de Chelsea, anul asta atacul e cel care face diferenta.

Totusi Barcelona are ceva in plus fata de Bayern la acest nivel si anume posesia. Catalanii au posesia aproximativ 68% intr-un meci fata de 57% Bayern si in plus mijlocul echipei format din Iniesta, Xavi, Messi(daca va juca pentru ca la ora cand scriu acest articol e incert pentru prima mansa) este superior nemtilor.
Daca mai aduagam si acuratetea paselor acestora care este aproximativ la 83%, aceasta calitate iesita din comun a fost si este piatra de temelie pentru succesele din ultimii ani ai Barcelonei.
Daca va juca Messi sansele de calificare sunt 50%, altfel cred ca Bayern are prima sansa. Ma bazez pe asta pentru ca i-am vazut pe catalani impotriva PSG-ului in a doua mansa si pana nu a intrat piticul atomic, o adevarata teroare pentru fundasii adversi, Barcelona nu a aratat ca o adevarata forta.
Bayern are 3 absente de marca: fundasul Badstuber, mijlocasul Toni Kroos si atacantul Mandzukic, primii doi accidentati, ultimul suspendat. Insa acestia au inlocuitori pe masura, fiind anuntati titulari Van Buyten ca fundas central si Tomas Muller mijlocas in spatele varfului Mario Gomez. Probleme mult mai mari le are Barcelona care ii are accidentati pe Chasrles Puyol si Mascherano si este obligata sa joace cu Bartra ca fundas central alaturi de Gerard Pique.

Cotele la victorie pe handicap asiatic de la Sbobet sunt urmatoarele: Handicap Bayern 0:0 cota 1,56 si Handicap Barcelona 0:0 cota 2,58.Daca meciul se termina egal sumele pariate de voi pe unul din aceste 2 evenimente le veti primi inapoi.Cotele de 1 x si 2 sunt urmatorele: Victorie Bayern 2,15, Egalul 3,40 si victorie Barcelona 3,20.
Eu o sa pariez la meciul asta peste 2,5 goluri la o cota de 1,88 si in plus mi se pare un pariu bun: Marcheaza ambele.
Voi cine credeti ca se va califica in finala UEFA Champions League: Bayern Munchen sau Barcelona?

Citeste si Barcelona are misiune imposibila cu Bayern Munchen?

Comentarii