Bourceanu capitanul echipei Steaua Bucuresti are caracter



Meciul dintre Rapid si Steaua s-a terminat acum o ora si a avut de toate. O echipa a Rapidului care e batjocorita de Copos si de problemele financiare care par fara de sfarsit, a jucat cu gandul la victorie impotriva celei mai bune echipe din acest moment al fotbalului romanesc: Steaua Bucuresti.
Eu l-am vazut intr-un bar unde lumea era impartita in 2 tabere. In prima stelistii si in a doua rapidistii si dinamovistii care se pregateau de primul esec al viitoarei Campioane a Romaniei in 2013, dar au fost dezamagiti iar pentru ca Steaua a ramas neinvinsa anul asta si dupa etapa asta.

Meciul a avut ritm si s-a intrat tare, a fost atmosfera in tribune unde ura fata de Steaua ajunge la niste limite greu de suportat de cei care nu sunt obisnuiti cu o asemenea presiune. Scorul final a fost 1-1 dar ce vreau sa subliniez este atitudinea capitanului Stelei Bourceanu imediat dupa golul egalizator.
La un out pe care trebuia sa-l execute jucatorii Stelei au inceput sa zboare diferite obiecte din tribune si o bricheta l-a lovit pe Chiriches in frunte.
In timp ce Mihai Stoica se agita si arata deasupra capului trimfator un scaun aruncat din tribune ca sa iasa iar in evidenta, Bourceanu le facea semn rezervelor ros-albastre sa se linisteasca si sa nu mai participe la imbrancelile dintre jucatorii ambelor echipe, care au urmat dupa evenimentul nefericit cu fundasul central Chiriches.

Echipa Steaua a intrat la vestiare la indicatia arbitrului dar Bourceanu are caracter si rezista la presiune si nu a facut ca Lovin care s-a bucurat ca un copil tembel la primul caz 'bricheta'.
Jucatorii Stelei in frunte cu capitanul lor au reintrat pe teren si au dus meciul pana la final, avand chiar si o bara in ultimul minut scapand victoria printre degete. Bourceanu e un exemplu pentru toti fotbalistii, ziaristii de can-can de la noi, conducatorii care vorbesc sa se afle in treaba sau suporteri tampiti care vin la stadion doar sa caute scandal sau sa strice atmosfera atat de placuta la un meci de o asemenea importanta.
Bourceanu s-a comportat ca un barbat adevarat, nu a vrut sa castige in afara terenului la comisii si prin acest gest a eliminat orice pata de pe echipa Steaua Bucuresti si de pe parcursul uluitor din acest an din campionat si Cupele Europene. El este cel care a adus cele 3 puncte in primul meci impotriva Rapidului in turul campionatului, in ultimele minute de joc si azi egalarea dupa care a alergat minute bune.

Pentru ca indiferent ce fel de suporter esti: rapidist, dinamovist, petrolist era sa zic si CFR-ist dar la aia in tribune se aud doar boxele la maxim, Steaua a aratat ca are valoare si a castigat multe meciuri practicand un fotbal frumos si ofensiv.
Respect Bourceanu!

S-ar putea sa iti placa si Steaua Bucuresti vs Ajax 2-0

Comentarii

  1. Trebuia sa se reia meciul caci mai era nevoie de un corner care a venit abia in min 93. In alta ordine de idei, a fost un meci destul de slab, o echipa Rapid macinata de probleme financiare si alta, Steaua, care joaca pentru palmares in asteptarea coroanei cu nr. 24 si a varfului de careu care sa-i duca in grupele Ligii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cate cornere au fost in meciul Rapid vs Steaua pana la final?
      Hai ca Steaua nu a facut un meci stralucit dar mi-a placut atitudinea si cu egalul asta a mai pus un punct in plus fata de locul 2.Era Rapid sa imi strice Biletul Zilei.
      Apropo Interul tau nu isi mai revine?V-a dat Gagliari un 2-0 scurt.:D

      Ștergere
    2. Au fost 10 cornere la Rapid vs Steaua, ultimul in al treilea din cele 4 minute de prelungiri acordate, dupa reluarea partidei. Cat despre INTER, no comment. Nu ma mai mira nimic. Am avut over 0,5, dar toata speranta mi-era in ai mei ca brazii, cand colo... pana si Cagliari ne-a ars. N-avem jucatori, n-avem staff, n-avem antrenor, s-a dus totul de rapa dupa nenea Jose.

      Ștergere
    3. Ai avut noroc cu atacul Stelei care a fortat mereu egalarea si dupa victoria de ti-a iesit pariul pe cornere.
      Referitor la echipa ta de suflet Inter, iti dau dreptate acum ca antrenorul nu e inca, copt.Va trebuie unul cu experienta.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu