Bwin se retrage din Romania de la 1 Mai 2013?


Azi am primit un email de la firma Bwin.Party in care scrie negru pe alb ca aceasta companie nu va mai accepta clienti noi din Romania la Bwin, Partybets si Gamebookers incepand de la data de 1 Mai 2013.
Cei care aveti deja cont la oricare din casele de pariuri online de mai sus stati linistiti ca acele conturi nu se inchid si puteti paria online si dupa 1 Mai. Afiliatii care au strans jucatori pentru Bwin vor continua sa castige comisionul de afiliere in continuare.

Eu am peste 80 de pariori care au deschis conturi prin banerele de pe acest blog , majoritatea avand conturi la Gamebookers si Partybets.Sper sa nu mai primesc vreun email in care sa se precizeze ca renunta si la comisionul pentru afiliati si sa ma lase cu ochii in soare.
Asa a facut de curand Betfair cand a preluat BlueSquare, care a cumparat pariorii dar pe afiliati i-a aruncat ca pe niste resturi de mancare sau ca pe niste sandale stricate.

Daca vreti sa va deschideti totusi un cont la Bwin, aveti timp pana la sfarsitul lunii Aprilie.
Tot de la acesta data grupul Bwin nu va mai primi noi clienti din urmatoarele tari:Argentina, Armenia, Bielorusia, Brazilia, Columbia, Croaţia, Cipru, Finlanda, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Polonia, Serbia, Slovenia şi Ucraina.
Nu mi s-a precizat motivul dar cred ca s-au saturat de vanatorii de bonusuri si de pariorii profesionisti care castiga des la ei. Sau cauta sa plece si sa promoveze puternic acest brand in tarile in care se pariaza puternic: Anglia, Australia(tara cu cel mai mare numar de pariori raportat la numarul total al populatiei).
Sau Guvernul Romaniei a trecut la atac si vrea ca toate casele sa tina serverele pe teritoriul nostru si sa le ceara impozite mari si grase care sa ajunga la buget.
Eu nu mai pariasem de cel putin 2 ani la Bwin asa ca nu e o pierdere pentru mine pentru ca am betfairul, pinnaclesports,  sbobet, william hill si altele.

Aceasta criza financiara nu iarta pe nimeni si gigantul Bwin pe care il vedem pe toate reclamele si toate tricourile, se pare ca nu mai e chiar asa de puternic.
Voi ce credeti, ce se afla in spatele acestei decizii surprinzatoare?
Citeste si Betfair se retrage din Germania

Comentarii

  1. Motivul este unul foarte simplu, sau cel putin, asta a fost declarat oficial: este o strategie comerciala prin care concernul bwin doreste sa isi concentreze activitatea in tarile unde fenomenul este de o mai mare amploare, in tarile dezvoltate financiar. Nu-i mai putin adevarat ca vanatorii de bonusuri au trait regeste de pe urma ofertelor din trecut, la un moment dat, se puteau accesa bonusuri chiar si de 100 euro la deschidere de cont. Vremuri apuse demult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era o vreme cand la Bwin faceai rulajul la bonus de 3 ori chiar si pe cote de 1,01.Era bonusul cel mai usor de rezolvat dintre toate casele de pariuri.
      Dar majoritatea pariorilor se plang de Bwin,probleme la retrageri,conturi inchise fara motiv,etc.

      Ștergere
  2. Sper sa nu mai primesc vreun email in care sa se precizeze ca renunta si la comisionul pentru afiliati si sa ma lase cu ochii in soare.

    Foame de bani,baieti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zici ca esti Puya cand era suparat pe BUG Mafia.:)))))))

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Eu nu mai am pariat la Bwin de vreo 2 ani.Prefer alte case de pariuri mai serioase.

      Ștergere
  4. Am fost primii care au aflat de aceasta schimbare, si da este foarte adevarat. Vad ca lumea se bucura ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intradevar voi cei din forumul Pariuri-x.ro ati fost primii care ati postat stirea asta, dupa care a preluat-o prosport.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu