Casa asiatica Sbobet




Casa asiatica Sbobet  este mama pariurilor pe handicap asiatic, fie la victorie, fie pe goluri marcate. E cotata la litera A pe SBR(cel mai tare site de evaluare a caselor de pariuri) iar asta inseamna ca este in fruntea celor mai bune din Univers.
Desi e aparuta de putin timp in mediul online are o multime de pariuri pe sportul nostru favorit fotbal si nu ii lipseste nici platforma live cu multe variante de pariere mai ales de genul sub si peste la goluri marcate care sunt printre preferatele mele.


Limita de pariere de exemplu la Sbobet pentru campionatele puternice de genul Angliei sau Italiei este de peste 30000 de euro iar pe campionatele mai mici limita este undeva in jurul sumei de 1000 de euro. Oricum daca vreti sa pariati mai mult pe campionatele care nu sunt in elita fotbalului,de exemplu cel romanesc care se confrunta cu mari probleme financiare din cauza conducatorilor nostri 'iubiti' Mircea Sandu si Mitica Dragomir, puteti repeta pariul de 1000 de euro fara probleme. Pariurile live sunt multe si ce imi place la aceasta casa de pariuri este ca are multe variante pentru prima repriza la fotbal, cel putin 2 sau 3 variante pe goluri marcate in primele 45 de minute. Bineinteles ca acopera si sporturile din toata lumea: baschet, hochei, volei, baseball, tenis, curse de cai.
Atentie insa pentru cei care pariaza sume mici, suma minima pe un pariu este de 10 dolari.

Retragerile se fac destul de repede la Sbobet,intre 15 minute si 24 de ore in moneybookers,asta binenteles dupa ce ati trimis copia dupa cartea de identitate pentru verificarea identitatii. Nu exista suma maxima limitata pentru retrageri iar daca aveti vreo problema de orice fel ii puteti contacta la support@sbobet.com
Sbobet are si un bonus de 170 de euro, 150 lire sterline sau 228 de dolari depinde in ce moneda vreti sa pariati, care reprezinta 15% din prima voastra depunere.
Cand deschideti contul introduceti codul DEPBON11 pentru a primi bonusul .
Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote de minim 1,50 pe un singur meci sau mai multe timp de 60 de zile dupa ce ati facut depunerea. Stiu ca rulajul e mare dar trebuie sa va prezint Sbobet si cu partile sale bune sau rele. Merita sa aveti cont la aceasta casa asiatica chiar daca luati bonsul sau nu.
Are si casino online si pagina separata pentru cursele de cai si in plus puteti paria si de pe mobil daca aveti telefon de fițe.

Daca sunteti pariori cu experienta sau incepatori, pariurile pe handicap asiatic sunt baza unei strategii bune de a termina pe plus luna,anul sau orice perioada din viata unui parior roman.

Citeste si articolul despre alta casa asiatica 12Bet

Comentarii