Comentariile si google+


Începând de ieri am activat opțiunea Comentariile Google+ pe acest blog. Asta înseamnă că dacă nu ai cont la google+ nu mai poți comenta la articolele mele scrise o data la 2 zile. Mulți comentau sub anonimat și nu e normal pentru că dacă ai ceva de spus, de bine sau de rău pe orice site, nu e etic să îți ascunzi identitatea din spatele tastaturii. Dar pentru cei cărora va place să trimiteți anonime în mediul virtual, această opțiune se va îmbunătăți pe viitor și o să puteți comenta iar aici.
Google+ este o rețea de socializare care acum se află pe 2 după Facebook și de câteva zile au introdus această opțiune a comentariilor pentru a interacționa perfect între blogurile de pe blogspot(care aparțin gigantului Google) și Google+ rețeaua cunoscută prin folosirea cercurilor de prieteni.

Dacă nu aveți cont la google+ ar trebui să va deschideți unul. Știți bine că acest nume google este cunoscut în toate colțurile pământului și orice întrebare ai, găsești răspunsul la un clic 'search' distanță. Internetul este egal cu google.
Cei care lucrează acolo sunt conștienți că fără o rețea socială puternică nu pot să ajungă la sufletele noastre sau la portofelele noastre prin reclame sau alte acțiuni de marketing.
Facebook e bazată pe prietenie cu toată lumea, eu pot să fiu prieten cu mă-ta, cu verișoara ta, cu fosta, cu prietenii apropiați, cu șeful meu de la muncă(încă nu e cazul pentru că sunt liber profesionist),cu unchiul dușmănos și ranchiunos din copilăria mea, etc. Toți sunt la un loc în aceeași oală și au fost cazuri în care, dacă postai ceva și vedea șeful de la muncă aveai de pierdut pe plan profesional.

În schimb Google+ oferă posibilitatea de a separa prietenii în cercuri: Cercul de prieteni apropiați, cercul plin cu toți colegii de la muncă,cercul cu suporterii echipei favorite,cercul de invidioși sau orice fel de cerc doriți să creați.
Nu spun că Google+ e peste Facebook, dar e bine să ai cont la ambele mai ales acum când te poți conecta la Youtube direct prin gmail și să comentezi direct și la mine pe blog, fără să mai fie nevoie să completezi un email ca în zilele trecute.
Cine nu se adaptează, moare. Întrebați dinozaurii!
Va urez un sfârșit de săptămâna relaxant!

Comentarii

Trimiteți un comentariu