Depunere minima la casele de pariuri online


La orice casă de pariuri în afară de bonus si dacă sunt probleme la retrageri, sigur vă interesează și cât e depunerea minima? Eu am conturi deschise la peste 30 de case dar am ales pentru azi doar 15 pentru că astea, în opinia mea, sunt cele mai căutate de pariorii români.
Bet365 are cea mai mică sumă la depunere dintre toate casele de pariuri la care am cont și anume 20 de ron la depozitul prin moneybookers. Dacă folosiți cardul bancar ca metodă de depunere suma minimă este 25 de ron iar în cazul depunerii prin Neteller este de 50 de ron.

La WilliamHill depunerea minimă este de 10 euro prin orice metodă de depunere.

La Gamebookers, o altă casă unde mulți dintre voi aveți cont plata minima este de 25 de ron la toate modalitățile de depunere, iar la Bwin(casa care a preluat Gamebookers și Partybets) depozitul minim este de 33 de ron la card bancar, moneybookers și Neteller.
Dintre casele care nu au interfață în limbă română, Paddypower are depunerea cea mai bună pentru noi. La acesta casă de pariuri indiferent de metoda de plată folosită suma minimă este de 5 euro.

Expekt are depunerea minimă de 5 euro doar prin card bancar, iar prin portofelele online: moneybookers și Neteller depozitul minim este de 10 euro.
Betfred, casa de pariuri care a cumpărat Totesport anul trecut, are o sumă minimă de plată prin card bancar puțin mai mare decât Expekt și anume 7 euro iar pentru celelalte metode 10 euro.
Unibet are un depozit minim de 10 euro prin card bancar iar pentru MB și Neteller plata minima este de 15 euro.

La Betfair, cel mai cunoscut exchange-bets din lume depunerea prin Skrill(Moneybookers) este destul de acceptabilă pentru noi, doar 10 euro, iar pentru card bancar și Neteller crește cu 5 euro și anume 15 euro pentru fiecare.
Pinnaclesports are un depozit minim de 10 euro pentru Moneybokers și Neteller iar pentru card bancar 20 de euro.
Betclic merge pe linie în privința plății minime și anume 40 de ron orice metodă folosită pentru a va încărca contul la pariuri.

Betdaq, Sportingbet, 888Sport și bet-at-home au depunerea minimă de 10 euro la toate metodele de depozit.
Dacă aveți completări și vreți să mă interesez despre depozitul minim la o casă de pariuri care nu e în articolul asta , folosiți cu încredere secțiunea de comentarii de mai jos.

Citeste si Limitele de pariere ale caselor de pariuri

Comentarii

  1. Stiam ca la bet365 depunerea minima la moneybookers era 1 euro.Nu mai e valabil?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In trecut acum cativa ani la bet365 puteai depune doar 1 euro dar lucrurile s-au schimbat de ceva timp.
      Depunerea minima la bet365 este 20 de ron prin metoda moneybookers.

      Ștergere
  2. Si daca depun bani ca sa joc la poker si daca depun pentru pariuri sportive, exista una si aceeasi suma minima de depunere sau difera, in functie de platforma aleasa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Indiferent pe ce platforma joci la aceeasi casa de pariuri: poker,pariuri sau cazino online exista doar o singura suma minima de depunere.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu