Forum pariuri sigure


În mediul online de la noi nu există un forum dedicat în totalitate pariurilor sigure.
Pariurile sigure sau cum se numesc în engleză Sure bets sau arbs prescurtat reprezintă pariurile care pot fi făcute pe toate opțiunile unui tip de pariu pentru un eveniment și, indiferent cine va castiga la final, veți obține profit.Adică dacă pariezi pe tenis pe ambii jucători,un pariu la o casă de pariuri și alt pariu la altă casă de pariuri,indiferent de rezultat vei castiga bani.

Dar am căutat pentru mine și pentru voi un forum de pariuri sigure și l-am găsit.E o comunitate pestriță ,aproape toate națiile din Europa sunt prezente acolo unde veți găsi zeci de răspunsuri la întrebări arzătoare de genul: E bine să faci sure bets pe aceeași casă de pariuri online? Cum schimbi Ip -ul sau Mac-ul?
Cum să încep? Ce case de pariuri te limitează cel mai repede?
Forumul a fost creat de un grec care spune că în ultimii 3 ani majoritatea pariorilor online s-au perfecționat și nu mai pierd banii aiurea, la risc. Preferă să îi cumpere copilului ceva de mancare pe criza asta nenorocită care a lovit Grecia și toată Europa și să joace la siguranță arbitrage bets.
Mulți dintre jucătorii din Balcani sunt limitați repede pentru că fac o treabă foarte bună în acesta privință și nu sunt agreați de casele de pariuri.

Dacă stapaniti limba engleză intrați pe acest forum pentru că aveți ce învață de acolo.În afară de faptul că e o comunitate prietenoasă o să găsiți liste cu anumite case de pariuri pe care le puteți folosi pentru a face bani cu șmecheria asta, tot ce e mai nou în trading și softurile gratis sau pe bani pe care le puteți folosi, răspunsuri pentru vânătorii de bonusuri.
Eu cel puțin la început m-am simțit ca un copil într-o cofetărie gata să îmi fac toate poftele.

Dar cred că am tastat destul pentru o seară de aprilie și e timpul să vă dau linkul că să aruncați o privire.
Dati clic aici arbusers.com
Daca vreti sa faceti bani din pariuri sigure si sa aveti un venit constant trebuie sa aveti un cont la arbusers.com
Bafta!

Comentarii