Mario Gotze a semnat cu Bayern Munchen



Mario Gotze a semnat cu Bayern Munchen și va primi un salariu de 7 milioane de euro pe an, devenind cel mai bine plătit jucător german.
Campioana Germaniei care i-a administrat Barcelonei aseară un 4-0 clar, a plătit clubului Borusia Dortmund clauza de reziliere în valoare de 37 de milioane de euro și acum este jucătorul lor.
Mario Gotze este crescut de Borusia Dortmund și are doar 20 de ani, iar suporterii consideră că e o mare trădare pentru că încă nu a dat totul pentru clubul lui.

Suporterii au înnebunit când au auzit vestea și vor să îi facă o primire de neuitat în seara asta împotriva Realului în prima manșă din Champions League.
Se pare că antrenorul gazdelor e posibil să nu înceapă cu el titular din cauza suporterilor și presiunii pe care o vor pune din primul minut în acest meci capital pentru Borusia Dortmund.
Mulți dintre aceștia au schimbat numele de pe tricou cu Iuda în loc de Mario Gotze, iar alții au dat foc tricoului ca în poza de mai sus.
Suporterii cred că prin această mișcare Bayern Munchen nu dorește neapărat să se întărească, ci mai degrabă să slăbească contracandidatele la titlu pentru sezonul viitor.

Acest transfer în care este implicat un fotbalist german este cel mai mare la ora actuală detronând mutarea lui Mario Gomez la Bayern de la Stuttgart în 2009,realizată pentru sumă de peste 26,5 milioane de lire sterline.
Asta e o mișcare sigură a lui Guardiola(viitorul antrenor al lui Bayern Munchen din sezonul viitor) care caută jucători foarte buni la mijlocul terenului, jucători care să știe să pasese repede și să facă posesie.
Voi ce credeți, e normal ca Mario Gotze să își tradeze clubul?

Comentarii