Totesport si cursele de caini


Sunt multe case de pariuri care au curse de câini pentru a paria online, printre care: betfair ,betdaq, bet365, william hill, totesport si altele.
Azi o să va prezint o descriere amănunțită a casei britanice Totesport care a fost cumpărată de Betfred anul trecut pe o suma mare de bani, peste 265 de milioane de lire sterline și care e specializată în cursele de cai și câini.
După ce vă deschideți cont la Totesport trebuie să schimbați felul în care apar cotele.Fiind o casă britanică cotele sunt de tipul fracțional și arată cam așa: 13/5 sau 11/8. Voi trebuie să căutați pe coloană din stânga Preferences și să schimbați cu un simplu clic apariția cotelor din fracțional în decimal care vor arată pe înțelesul nostru al românilor așa: 3,60 sau 2,37.


Ca să ajungeți la pagina cu acele curse de caini sau greyhounds cum sunt numiți în engleză, trebuie să dați clic pe coloana din stânga la All Sports A-Z și acolo veți găsi toate sporturile așezate în ordine alfabetică.Sub Darts dați clic pe Greyhounds ca în imaginea de mai jos unde indica sageata neagra

Dupa care se va deschide pagina dedicata curselor de caini unde sunt prezentate cursele din ziua respectiva ca si cele care vor urma ,plus cotele la victorie pe greyhounds, unde favoritul are in general cota 2,50 iar ultimul are cota 7.Sunt 6 caini in fiecare cursa.
Aceste curse sunt pe bune, cu niste caini adevarati si special antrenati, nu ca la Casa Pariurilor unde sunt facuti pe computer si alearga pe curse imaginare.
Britanicii sunt innebuniti dupa aceste curse si se pariaza mult pe astea si pe cursele de cai.

Daca nu stiti sa pariati pe aceste curse de caini gasiti in linkul asta Strategii pariuri caini multe informatii folositoare si de baza.
La totesport depunerea minimă este de 10 euro folosind moneybookers și Neteller iar depunerea prin card bancar este de 15 euro.
Va urez multă inspirație în alegerea câinilor!

Comentarii