Google Wallet


Use the translate button on the right!
Google Wallet sau într-o traducere aproximativă Portofelul Google, îl veți putea folosi în curând ca să trimiteți sau să primiți bani folosind doar gmail.
Cine nu are încă un cont de email de la google denumit gmail e timpul să își facă, pentru că din câte se vede s-ar putea să ne trezim într-o zi că Google deține tot ce reprezintă internetul.
Știați că peste 90% dintre cei care caută ceva pe net intră pe motorul de căutare google?

Google știe ce putere are acum și se comportă ca Zeus cu muritorii de rând și a observat foarte bine că se pot face bani și cu portofelele online.
Dacă eu folosesc pentru a depune bani la casele de pariuri online Moneybookers sau Neteller(cu Paypal nu pot depune în primul rând pentru că sunt român și în al doilea rând pentru că multe case nu acceptă Paypal), Google Wallet s-a gândit să îmi dea o mână de ajutor.
Implementarea acestui tip de tranzacții va mai dura ceva timp și din ce știu doar în SUA se vor folosi cât de curând, iar Paypal cred că va avea de suferit.

Dacă în viitor o să folosiți Google Wallet recomand ca parola la gmail să fie cea mai puternică dintre toate parolele pe care le aveți la diferite conturi, rețele de socializare sau emailuri.
Pentru o activare a acestor transactii, la început îți va cere să introduci datele de pe card și nu vrei ca aceste date să ajungă pe mână celor care fac zeci de mii de euro ilegal, așa numiții hackeri, pentru că tu ai avut o parolă simplă, ușor de spart.

Vom vedea ce ne rezervă viitorul și dacă Google Wallet va deveni parte din tranzacțiile online, pentru că pe ce pune mâna google nu se transformă neapărat în aur și a avut parte de-a lungul timpului si de insuccese ca :Google page creator, Google notebook, Google answers sau Video player .

Citeste si Comentariile si google+

Comentarii