Pariuri Sigure este numarul 1 pe google


Zilele astea Google a rulat un update numit Penguin 2.0 pentru a aranja site-urile cum trebuie și astfel cei care caută ceva anume folosind acest motor de căutare, să găsească cât mai multe variante posibile și la subiect.
Se încearcă ca pentru un anumit cuvânt cheie să se afișeze pe primele pagini mai multe siteuri, nu doar câteva siteuri mari cu mai multe articole reprezentative pentru acel cuvânt cheie pe prima pagină. Adică dacă ești pe prima pagină cu un cuvânt cheie dar ai mai multe postări de calitate cu acel cuvânt cheie, tot nu vei avea mai multe afișări pe prima pagină pentru a da o șansa tuturor.
Astfel am avut o surpriză placută, pentru că dacă o să căutați numele blogului meu Pariuri sigure, o să îl găsiți pe locul 1 pe prima pagină. Am verificat din mai multe surse și sunt tot un zâmbet. Mult timp am fost pe locurile 7 sau 5 pentru cuvintele cheie aflate în titlul acestei postări.

E o super realizare pentru mine pentru că nu mă așteptăm să fiu sus, chiar foarte sus și să mă uit la alte situri cu vechime, cu SEO, cu răutăți de webmasteri care nu iubesc site-urile mai mici sau blogurile pentru că pierd ei din cititori.
Sunt sus și vreau să rămân acolo.

Revenind la update-ul Penguin 2.0, cei de la google încercă să facă puțină ordine pentru a elimina de pe prima pagină site-uri care folosesc diferite metode de black SEO, cele care spameaza la greu și încearcă să ia față altora prin șmecherie sau înșelătorie a cititorilor.
În principal sunt lovite siteurile care sunt conduse de afiliați fie de casino, case de pariuri sau poker pentru că google știe ce putere are și nu vrea să o împartă cu nimeni. Se știe că mulți bani se fac din reclame și promovare iar google e ca SUA, abia așteaptă să faci o greșeală și îți aduce războiul la ușa siteului(te trimite pe pagina 1000).

Eu nu am de ce să mă plâng și nu mă vait că alții webmasteri cu vechime, când văd că se ridică alte siteuri sau bloguri mai mici, pentru că are baltă peste.
Atât timp cât o să scriu în stilul meu original și nu o să copiez nimic de la nimeni, nu am de ce să îmi fac griji.
Sunt numărul 1 azi, săptămâna asta și sper să rămân acolo și peste 1 an.

S-ar putea sa iti placa si articolul Ce sunt pariurile sigure(sure bets) și se poate câștiga la pariuri fără niciun risc?

Comentarii

  1. Bravo. Ai muncit din greu pentru asta si meriti. Rasplata vine intotdeauna. Spor in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie multa rabdare si articole ajutatoare pentru pariori, plus promovare la greu pe toate retelele de socializare.
      Dar am reusit. Sunt numarul 1 pentru cuvintele cheie:pariuri sigure.

      Ștergere
    2. Daca nu stiai pana acum Google are un sistem de plasare a rezultatelor influientat de mai multe aspecte. Azi poti fi primul, maine al 3-lea. Se numeste Google dance. Eu unul nu am vazut blogul tau pe prima pozitie pentru cuvantul cheie pariuri sigure. Cred ca mai ai de lucrat la multe aspecte pentru a fi NR.1
      Bafta in continuare

      Ștergere
    3. Am verificat la 10 persoane diferite si la toate eram numarul 1 pentru cuvintele cheie pariuri sigure.Sterge cookies si incearca din nou.
      Stiu ca mai am de lucrat la acest blog si nu ma cred buricul Pamantului.

      Ștergere
  2. Poti sta linistit in privinta penalizarii. Google detine blogspot, deci nu are cum sa isi penalizeze propriile jucarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca blogspot este jucaria lui google dar acest motor de cautare nu prea iubeste in ultima vreme siteurile si blogurile care fac reclama la gambling.
      Oricum pana acum nu am de ce sa ma plang.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu