Regulile caselor de pariuri atunci cand un jucator de tenis se retrage




Ieri am pariat pe tenis la Roland Garros. La începutul meciului dintre Tomic și Hănescu am pariat pe primul la william hill pe o cotă de 2,70, dar în primul set când Hănescu și-a pierdut serva am pus pe român la betfair, pe o cotă de 2,20, astfel m-am acoperit și am făcut un mic trading.
După ce românul a câștigat primele 2 seturi, în al 3 lea la scorul de 1-2, Tomic s-a retras din cauza unei accidentări.
La william hill s-a dat void și am primit banii pariați pe Tomic înapoi, iar la Betfair am câștigat pentru că Hănescu merge în următorul tur. Am avut noroc pentru că dacă pariam invers(schimbam casele) pierdeam bani. Fiecare casă de pariuri are regulile ei atunci când un jucător de tenis se retrage și m-am gândit să scriu un articol pe această temă.

Dacă pariați pe tenis ar fi bine să riscați banii pe următoarele case de pariuri online care dau void(cota 1),adică banii pariați vin înapoi în contul de pariuri atunci când un jucător de tenis, pe care ați pariat că o să câștige meciul se accidentează: bet365, william hill, 12bet, 188bet, bet24, betsafe, betsson, canbet, centrebet, paddypower, SBObet, Stan James, Victor Chandler.

La betfair dacă ați pariat pe jucătorul care are o problemă medicală și nu mai poate continua meciul și s-a încheiat cel puțin un set, pierdeți banii.
La fel este regula și în cazul casei englezești specializată pe cursele de cai și câini, Totesport.
La Bwin dacă s-a jucat cel puțin o minge și jucătorul ales de voi s-a accidentat pierdeți banii. La Bwin nu trebuie să se termine un singur set că să între regulă accidentării ca la betfair.
La Ladbrokes dacă s-a disputat cel puțin o servă și ați avut proasta inspirație de a alege jucătorul care se va accidenta, o să vă uitați lung pentru că banii sunt pierduți.

La expekt condiția că pariurile pe un meci de tenis să fie valide trebuie să se dispute cel puțin o minge. Dacă jucătorul se retrage înainte de începerea meciului primiți cota 1. Dacă un jucător de tenis se retrage la un moment dat din diferite motive, jucătorul care merge în următorul tur este considerat câștigător.
Dacă pariați pe câștigătorul primului set și unul dintre jucători se accidentează înainte de terminarea setului, se dă cota 1.
La pinnaclesports dacă nu s-a disputat cel puțin un set primiți banii înapoi, dar dacă s-a încheiat un set și jucătorul pe care ați pariat are o problemă și nu mai poate continua meciul, pierdeți banii.

La Marathonbet, unibet, betfred,matchbook, smarkets, 5Dimes trebuie să se dispute cel puțin un set în cazul în care ați fost neinspirați să alegeți un jucător cu oase de porțelan care se accidentează des, ca să pierdeți banii.
Lista poate fi completată și de voi pentru că dacă știți regulile care se aplică atunci când un jucător de tenis se retrage la o anumită casă de pariuri care nu e prezentă în articolul asta, folosiți cu încredere secțiunea de comentarii de mai jos si in felul asta să ajutăm toți pariorii iubitori de tenis.


Comentarii