Brazilia si Spania in finala Cupei Confederatiilor



În seara asta se vor disputa ambele finale ale Cupei Confederațiilor: Italia va întâlni pe Uruguay în Finala Mică iar Brazilia si Spania își vor disputa Cupa în Finala Mare.
Brazilia a trecut în semifinale de Uruguay în ultimele minute de joc cu scorul de 2-1, iar Spania a trecut de Italia la loviturile de departajare cu scorul de 6-5, după ce în timpul celor 90 de minute nu s-a înscris niciun gol. Italia a făcut un meci bun dar a ratat foarte mult și din păcate un fundaș le-a stricat visele de mărire.

Spania este cea mai buna Nationala in ultimii 5 ani, Campioana Mondiala si Europeana, cu un antrenor de geniu Vicente Del Bosque care știe să așeze în teren cele mai mari talente ale fotbalului european. Iker Casillas portarul și căpitanul echipei Spaniei, deși a avut un an greu la Real Madrid din cauza celui supranumit The Special One, rămâne bastionul apărării iberice. Cu niște mijlocași de genul: Javi Martinez, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, toți câștigători de Champions League e greu pentru orice echipă să le pună reale probleme.
Totuși mulți dintre ei au o vârstă și sunt saturați de toate trofeele câștigate până acum, pentru că trebuie să fim sinceri, au luat tot. Sunt curios daca vor fi motivati si in finala, pentru ca altfel va fi un meci greu.

Brazilia are o istorie bogată în trofee și acum e meciul adevărului cu Spania. Toată lumea spune că acesta Cupă a Confederațiilor este o repetiție generală pentru Campionatul Mondial de anul viitor, iar jucătorii brazilienii trebuie să arate forță și determinare în fața Campioanei Mondiale.
Brazilia înaintea acestui turneu nu a avut meciuri prea bune. În afară de de un 4-0 administrat Boliviei, a reușit contra-performanța de 4 egaluri și o înfrângere în fața Angliei, cu scorul de 2-1 în februarie 2013.
Atacul a fost productiv acum, Neymar este într-o formă maximă dar ce te faci dacă nu ai posesia? Mai știți ce a pățit Santos când a întâlnit Barcelona, Neymar nu a existat pe teren.
Dacă o să pariez la meciul ăsta o să joc DNB Spania la o cotă de 2,08(la egal primesc banii înapoi).

Cotele oferite de Sbobet la această finală sunt următoarele: Victorie Brazilia cotă 2,44, egalul este cotat la 3,20 iar victoria Spaniei este la cota de 2,79. Peste 2,5 goluri este la cota 2,16 si sub 2,5 goluri este la cota 1,76. Cotele pentru prima repriză la handicap asiatic arată așa: -0,25 Brazilia cota 2,61 și +0,25 Spania cota 1,50.
E posibil că aceste cote să se miște până la începerea meciului pentru că se va paria puternic pe toate variantele posibile.

Voi ce credeți, cine va câștiga această Cupă a Confederațiilor: Spania sau Brazilia ?

Comentarii

  1. Frumos meci. A meritat clar victoria Brazilia, chiar daca Neymar nu ne-a impresionat cu fazele sale.

    Spania a pierdut tot cand l-a lasat pe Sergio Ramos sa bata penalty-ul. Ce sa faca Ramos la penalty nu inteleg!!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spania parca e obosita, am vazut multe pase gresite din partea lor, dar a fost un meci frumos cu multe goluri.
      Daca Neymar va juca in banda la Barcelona si se va intelege cu Messi, o sa vedem un fotbal de calitate in viitorul apropiat.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu