Butoane pentru retele sociale



Începând de ieri am adăugat în coloana din dreapta a blogului butoane pentru rețelele de socializare: Facebook, Twitter, Google+ și în plus RSS.
Dacă dați clic pe butonul de facebook veți intra pe pagină de fb dedicată blogului cu peste 680 de like-uri date de pariori, dacă dați clic pe butonul de twitter o să intrați pe contul meu personal al acestei rețele de socializare, iar dacă dați pe butonul de google+ veți fi redirecționați pe pagina de pe google dedicată acestui blog. Daca apăsați pe butonul de RSS vă puteți abona la postările de pe Pariuri Sigure.
Într-o epocă a vitezei lumea nu mai are timp să mai adauge mailul în RSS și preferă un like pe Facebook sau un follow pe Twitter, dacă îi place un site sau blog.
Pe orice rețea socială doriți să urmăriți acest blog, va garantez că o să aveți toate postările la zi promovate pe toate 3.

Așa că v-am făcut viață mai ușoară, pentru că dacă urmăriți Biletul Zilei care a prins cote bune și a ieșit 3 zile la rând, sper între noi fie vorba să iasă și al patrulea un over(peste 2,5 goluri) la Dinamo cu Vaslui, aveti acum posibilitatea de a urmări mai de aproape tot ce se intamplă in această mare familie de pariori romani. In acest fel sper că să am continuitate și să va mulțumesc cu predicții inspirate.
Și pentru că e Duminică va urez o zi plăcută alături de familie și de cei dragi. Pariați doar un singur meci pe bilet dacă vreți să treceți în rândul pariorilor profesioniști!

Comentarii