Strategie pariuri pentru baseball



O să vă arăt o strategie destul de simplă la baseball. Vă prezint un exemplu clar cu niște cote pe un meci, ca să înțelegeți ușor această strategie de pariuri.
Avem întâlnirea dintre New York Yankees și Texas Rangers. New York Yankees are cota la victorie 1,75 și Texas Rangers cota 2,20.
O să pariez 200 de euro. Puteți juca și alte sume de bani, depinde cat va permite buzunarul si ar fi bine ca la început sa jucați niște sume mici ca să va obișnuiți cu această strategie.

O să joc 100 de euro pe victorie Texas Rangers la cota 2,20 și 100 de euro handicap asiatic -1,5 pe New York Yankees la o cotă de 2,50(adică Yankees trebuie să câștige la 2 puncte diferență ca să iasă acest pariu). Dacă câștiga Texas avem un câștig de 20 de euro, iar dacă câștiga Yankees la handicap -1,5 suntem pe plus 50 de euro.
Singura mare problemă apare atunci când cei de la New York Yankees câștiga la exact un punct diferență și atunci pierdem toți banii.
Nu există o strategie care să garanteze câștigul 100%, mereu va exista un factor de risc, contează mult inspirația în alegerea meciurilor și mai trebuie și un gram de noroc din când în când.
Există un singur rezultat care poate strica această strategie dar eu am folosit-o cu succes în trecut pentru rulajul unor bonusuri.

Dacă aplicați strategia asta de pariuri pentru baseball să jucați la 2 case diferite, nu la aceeași casa de pariuri pentru că riscați să vă închidă contul sau să va limiteze la 5 euro pe meci. Știu că vreți cât mai multe strategii și va promit că cel puțin o data pe săptămâna o să va prezint așa ceva.
Sper să vă fie de folos în viitor, pentru că pe mine m-a ajutat sa trec peste niste zile proaste la pariuri.

Citeste si Strategie Scor Corect

Comentarii

Trimiteți un comentariu