Case de pariuri online care nu verifica identitatea


Multe case de pariuri online verifică identitatea pariorului, pentru că trebuie să aveți peste 18 ani ca să pariați online sau la casele de pariuri terestre.
Însă unele case nu verifică identitatea mai ales în cazurile în care nu beneficiați de vreun bonus, dar se întâmplă foarte rar și e random.
Nu poți să știi dinainte dacă îți va cere sau nu copii de pe acte. În trecut Gamebookers nu cerea copii de pe acte, dar acum nu mai acceptă clienți noi din România, mai ales după ce a fost preluată de Bwin și au strâns cureaua din cauza crizei financiare.

Insa am gasit o casa de pariuri online care nu verifica identitatea. Este vorba despre 12Bet care este o casa asiatica.
Regulile ca sa nu va ceara copii de pe acte sunt urmatoarele:
1. Nu cereți bonusul care este de 190 de lire sterline dar doar 20% din suma depusă, iar ca să luați banii ăștia trebuie să depuneți o sumă mare și nu se merită pentru că este rulajul dificil de realizat, neapărat în 30 de zile.

2. Depuneti doar cu Skrill(fostul moneybookers) sau Neteller. Depunerea minimă este de 20 de euro iar retragerea minimă este de 50 de euro.

Dacă respectați aceste 2 reguli de aur nu veți avea probleme.
La 12Bet găsiți cote bune, multe meciuri de fotbal live și numeroase pariuri pe handicap asiatic. Favoritele mele sunt pariurile peste 1 gol la pauză și peste 2 goluri în 90 de minute.
Dacă se dă un gol în cazul primului pariu primesc banii înapoi, iar la pariul al doilea dacă se înscriu exact 2 goluri primesc sumă pariată în contul meu de jucător.
Dacă se marchează mai mult, am câștigat.
12Bet e singura casă de pariuri care nu cere copii de pe buletin sau carte de identitate, bazându-se probabil pe faptul că, dacă ai depus cu Skrill(fostul moneybookers) sau Neteller, ai peste 18 ani.
Incă ceva, dacă ai făcut o retragere banii ajung in maxim 30 de minute. Se miscă foarte repede cu plațile.

Comentarii