Hai Romania!


În acest articol o să prezint doar faptele alături de niște poze, fără să fac comentarii pentru că nu sunt analist politic sau vreun ziarist celebru.
Un grup de turiști unguri, în August 2013, au ieșit la plimbare prin România să vadă frumusețile naturii. Între timp, pentru că erau echipați cu de toate, au vopsit culorile Ungariei pe stâncile din zona Cheile Râmețului din Alba.Poza de mai jos

Rezervația naturală „Cheile Râmețului”, reprezintă două masive săpate în calcare mezozoice jurasice (marne, gresii conglomerate, bazalte), o zonă de chei, cu multe forme carstice (doline, turnuri, peșteri, masive de grohotișuri, turnuri, creste), înconjurate de păduri, pajiști și fănețe.
Un traseu turistic marcat facilitează parcurgerea cheilor, pornind de la mănăstire și ajungând în satul Cheia.
Doi români, Cosmin și Cătălin au plecat imediat cum au aflat în zona respectivă înarmați doar cu detergent, perie de sârmă, cârpe și alte lucruri necesare pentru o curățenie de durată.
După 4 ore de curățare a culorilor care nu se potriveau cu peisajul, stâncă a revenit la frumusețea de odinioară. Nu a fost floare de ureche pentru românii noștri dar și-au făcut treaba până la capăt.

Cei doi au avut de transmis tuturor românilor și ungurilor de aici și de peste hotare doar atât:
De îndată ce am aflat, ne-am urcat în mașină,am condus toată noaptea, să curățăm după alții. După 4 ore de muncă. Suntem mulțumiți!
În ROMÂNIA, ungurii pot fi musafiri, dar nu stăpâni!!


Azi se va disputa pe stadionul Național Arena( care va fi plin până la refuz) meciul dintre România și Ungaria.
Hai ROMÂNIA!

Comentarii