Mafia pariurilor primeste o noua lovitura



Acum o zi, poliția din Singapore a arestat 14 persoane, 12 bărbați și 2 femei, care făceau parte din mafia pariurilor. Era o grupare internațională cu tentacule în toate zonele din lume, în multe campionate puternice dar și în competiții de elita: Champions League sau Calificările pentru Mondiale.
Numele șefului acestei rețele este Dan Tan(poza de mai sus).

Poliția din Europa și din Singapore au găsit dovezi clare că această rețea a realizat blaturi sau a încercat în peste 680 de meciuri din țări și competiții diferite de fotbal între anii 2008-2011.
În dosarele penale din Italia, Cremona se specifică clar că liderul acestei caracatițe este Dan Tan Seet Eng zis Dan Tan, un om de afaceri foarte prosper.
Dintre cei 14, 5 au primit mandate de arestare printre care și liderul gruparii, restul au putut să iasă pe cauțiune.

Un jurnalist din Singapore, Neil Humphreys, care studiază atent meciurile trucate la pariuri, a spus că el a atras atenția poliției încă din perioada 1990, când Dan Tan a pus bazele acestei rețele internaționale. Dar este bucuros că este arestat, deși în opinia lui justiția s-a mișcat ca un melc.
Datorită investigațiilor făcute de Interpol, un fost jucător de fotbal din Campionatul Sloveniei, Admir Suljic, a fost chemat la audieri și acum este arestat, pentru că s-a dovedit că a avut legături strânse cu această rețea.

Deși mafia pariurilor primește o nouă lovitură prin anihilarea acestei rețele, se pare că Singapore nu are niciun tratat de extrădare cu Italia și astfel e greu ca infractorii să fie preluați de Poliția din Italia. Dacă ăștia ajung pe mâinile justiției care a desființat Mafia într-o luptă grea dusă pe o perioadă de câțiva ani buni, sigur va scoate multe la suprafață din această 'balta' a jucătorilor care trântesc meciuri.
Totuși procurorii spun că mafia pariurilor e ca o Hidră(Mitologia Greaca). Ea avea mai multe capete în locul cărora creșteau altele dacă erau tăiate. Poate ar trebui să îl chemăm pe Hercule cel care a răpus Hidra, pentru că și-a otrăvit săgețile cu sângele ei, să ne scape de mafia pariurilor.

Și noi pariorii ne chinuim să studiem statistici, forma de moment a unor jucători, vremea, cine arbitrează, etc și de fapt rezultatul meciului e stabilit înainte de acești nenorociți.


Comentarii

  1. bine ca la prins pe liderul dan tan era o caracatita se faceau semne la tenis cand serveau jucatorii depinde ce paria lumea si ce suma se stragea pe internet a s i inca ceva aproape tot fotbalul e corupt mai ales portari am trait pe pielea mea laun meci din cupa romaniei la futsal anul trecut fc city targu mures cu united galati erau in sala polivalenta astia care trucau meciuri ii facea semne la portar ce sa faca depinde ce bani se strageau pe bet365 si alte siteuri era finala la iasi si era bagat la bet365 meciul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mafia pariurilor e peste tot, iar foamea de bani e fara limita. Nu o sa scapam de nenorocitii astia niciodata.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu