Romania este la baraj pentru Campionatul Mondial din Brazilia



România a bătut Estonia cu 2-0 și este la baraj pentru Campionatul Mondial din Brazilia 2014.
Fotbaliștii români nu au jucat extraordinar, chiar au fost momente când au fost fluierați de suporteri pentru pasele înapoi. De fapt primele 3 centrări ale noastre au fost avioane care au depășit și atacanții noștri și toată apărarea Estoniei.
In plus fiecare selecționer român a avut o fixație cu un anumit jucător. Pițurcă îl iubește necondiționat pe Bogdan Stancu care e titular și după 2 meciuri slabe.
Cu Andorra am jucat și mai slab deși scorul a fost bun. Am înscris primul gol abia pe finalul primei reprize și
presingul amatorilor(bucătari, taximetriști,profesori de desen sau ce dracu or mai fi ei) ne-a provocat câteva pase greșite.

Singurul meci bun a fost cel cu Ungaria, unde și scorul dar și jocul au fost la înălțime. M-am bucurat mult la acea victorie ca și la victoria Olandei împotriva Ungariei cu 8-1. Nici măcar Andorra nu a pierdut la un asemenea scor în toată istoria ei.

Dar în final am terminat pe locul 2 și asta e cel mai important. Avem o șanse să ajungem la un Campionat Mondial într-o țara, Brazilia, unde fotbalul e religie și suporterii sunt nebuni. Sunt multe echipe puternice prezente acolo și îmi doresc să ajungem și noi.
Vreau să facem meciuri urâte, chinuite la acest baraj dar să ne calificăm. Vreau să fim acolo și să nu mai îmi aleg o favorită dintre Olanda, Germania sau Brazilia cum făceam la alte Turnee Finale când România nu era prezentă.
Vreau să fiu în fotbalul mare din nou.

Comentarii