Simona Halep



Săptămâna trecută Simona Halep a câștigat Turneul de tenis de la Moscova dotat cu premii în valoare de 795.707 dolari. Simona Halep a învins-o în finală pe Samatha Stosur, femeia cu fizic de culturist, cu 7-6 (7/1), 6-2.
Samantha Stosur este la a doua finală consecutivă pierdută la Kremlin Cup, anul trecut a pierdut mult mai greu în fața
Carolinei Wozniacki.

Simona este într-o companie selectă alături de câstigatorii de turnee de tenis de săptămâna trecută: Gasquet la Moscova, Dimitrov la Stockholm, Wozniacki la Luxemburg și Haas la Viena.
Simona Halep a câștigat anul asta, în afară de de turneul de la Moscova, încă 4 turnee:Nurnberg, Hertogenbosch, Budapesta și New Haven. Ce e de apreciat la această jucătoare de tenis din România, este că face performanță suprafețe de joc diferite.
Pentru cei care nu știu, în trecut Simona a suferit o operația de micșorare a sânilor pentru că Mama Natură o înzestrase cu sâni foarte mari.

Siteul wtatennis.com a postat la Shot of the Day, duminica, chiar o realizare de finete a Simonei, atunci cand Stosur o ataca la fileu.
Linkul il gasiti aici Simona si lovitura ei de senzatie

Turneul de la Moscova a propulsat-o pe Simona Halep pe locul 14 WTA, cea mai bună clasare din carieră. Cu ocazia asta a câștigat și o sumă frumoasă de bani:132.740 de dolari.
Simona a declarat după câștigarea meciului :"Vreau să mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să obţin această victorie. Sînt foarte fericită şi sper să revin la anul cu o nouă victorie"
Bravo Simona Halep!

Comentarii

  1. Felicitari Simona. E una din favoritle mele din circuitul WTA. Cred ca are un potential foarte mare si sper ca pe viitor sa ne bucure cu Titlu de mare SLEM.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. J. a trecut ceva vreme de cand nu ai mai comentat pe aici. Cum mai merg pariurile pe betfair?
      Referitor la Simona e una dintre cele mai muncitoare si talentate jucatoare de tenis de la noi, care are rezultate pe banda rulanta.

      Ștergere
    2. La Betfair tot pe vechi. Asteptam ca ladrokes sa deschida exchange de pariuri...:)

      Ștergere
    3. In afara de betfair nu ai gasit niciun alt exchange pe gustul tau: betdaq, wbx?

      Ștergere
    4. betdaq si restul...nici nu pot fi numiti concurenti pentru betfair.

      Ștergere
    5. Niciun alt exchange nu are sumele de bani enorme invartite la betfair. E un fel de zeu al tradingului din cauza asta.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu