Cum sa pariati?


Eu joc un singur meci pe bilet de cel putin 5 ani. Altii joaca 10 meciuri pe bilet, pariaza 5 lei si daca pierd spun: Ce daca am pierdut la ultimul meci de pe bilet, am pierdut doar 5 lei. Fiecare pariaza cum vrea si nu va dau eu lectii de mare parior. Dar pot sa sugerez cateva idei bune de genul: Asa Da sau asa NU.

Sunt unii care pariaza ca doar favorita marcheaza atunci cand joaca acasa. La meciul Liverpool- Southampton un prieten a pariat ca Southampton nu marcheaza pentru ca Liverpool era favorita si juca bine pe teren propriu. Meciul s-a terminat cu scorul de 0-1 cu golul marcat de Lovren Dejan in minutul 53 si pariul a fost pierdut.
Ar fi trebuit sa parieze ca doar o echipa marcheaza si acel pariu era castigator.


Multi pariati GG(ambele marcheaza) la o cota de 1,65 aproximativ si se intampla ca meciul sa se termine cu scorul de 2-0 sau 0-3 si ati pierdut.
Cum sa pariati mai bine? Jucati peste 2 goluri handicap asiatic la o cota de 1,60 si daca meciul se termina de exemplu cu
scorul de 2-0 sau 0-2, suma pariata este returnata. Daca se termina cu 3-0 sau 4-0 ati castigat.

Am un prieten parior care joaca mult live. La meciul ACS Poli- Otelul Otelul in minutul 75 a pariat ca va marca Otelul la o cota de 3,50 dar mai bine paria peste 0,5 goluri la o cota de 2,20 pentru ca echipa mai slaba, ACS Poli, a inscris in minutul 92 prin S. Szekely.
Daca pariati 1 X sau 2, mai bine jucati handicap asiatic la victorie, pariu care elimina X-ul din ecuatie si sansele voastre cresc considerabil.
Si inca ceva, daca jucati mai multe meciuri pe bilet nu jucati mai mult de 4. E o regula de aur.
Bafta!

Comentarii

  1. ai dreptate Florine, majoritatea fac acatiste si pomelnice la pariuri, logica este ceva de genul daca o pune o pune daca nu asta este, 5 lei nu e mare lucru, dar majoritatea nu au bani de mai mult, ca sa joci intre 1 si 4 meciuri pe bilet trebuie sa detii ceva mai mult cascaval. Bravo, bun articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romica stiu ca majoritatea joaca de placere si nu au bani multi de bagat la pariuri. Dar si cu 5 lei, daca pariezi doar 4 meciuri de cota 2 faci o cota de 16.
      E o cota buna.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu