Mitica la brutarie!


Acum câteva zile mult iubitul nostru conducător al fotbalului românesc, Mitică Dragomir a început un atac împotriva lui Gică Popescu, viitorul candidat la președenția FRF.

Mitică a declarat :“Nu îl voi mai susţine pe Gică Popescu şi o să-i fie greu. Toţi care au falimentat echipe de fotbal vor să falimenteze LPF şi FRF. Nu a fost diplomat şi a greşit enorm, a pierdut un susţinător. Ca să fii diplomat trebuie să ai minte! O să punem cap la cap lucrurile şi o să vedem cine a făcut lucruri bune şi cine nu”
”Mai stau un mandat la LPF! Nu are cum să mă bată, nu dă nimeni cioara din mână pentru porumbelul de pe gard. Eu sunt cioara! Ştiu că Gino e curajos, dar şi data trecută a fost. Un lucru care merge nu trebuie stricat! Aici e nevoie de un manager, de un om de echilibru. Cine să mă schimbe pe mine? Cineva care a falimentat un club chiar dacă avea o bancă în spate?”


Mitică Dragomir a declarat că mai stă doar
un mandat și gata. Comunistul ăsta împreună cu Mircea Sandu au prins rădăcini adânci și caută, prin acțiunile lor, un perete cu găuri ca la unitatea militară din Târgoviște. Măcar Mircea Sandu s-a pronunțat că se retrage. I-a dat câteva avertismente viața, soarta și cred că e mai bine așa pentru noi toți.
Dar nebunul de Dragomir ține cu dinții de ciolan. Chiar și Președintele României nu are voie la mai mult de 2 mandate, scrie negru pe alb în Constituție.

Nu cred că mai scăpam de nenorocitul ăsta doar atunci când va veni prietena lui care are în dotare o coasă...
Mitică la pușcarie!

Comentarii

  1. sa fii presedintele frf trebuie sa fii un bun manager. prind scoala de fotbal si chindia, popescu nu lasa impresia ca are capacitatea necesara sa conduca FRF

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mircea Sandu a distrus 2 echipe de traditie din fotbalul romanesc: Timisoara si Craiova doar ca sa dovedeasca cat este de puternic. Zic sa ii dam o sansa lui Popescu la FRF.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Mitica cam are morcovul cu tot cu iepure. Multa lume il vrea afara din Liga Profesionista din Romania pe acest militian-oracol-atotstiutor. Dar nu cred ca o sa scapam de asta prea curand.:D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu