Betfair si butonul de Cash Out




Opțiunea Cash Out de la Betfair este foarte bună în cazul în care nu mai crezi în pariul tău sau ești pe plus și vrei să te retragi de pe piață(pariurile online pe un anumit eveniment sportiv) atunci când ești în câștig.

Dacă ai pariat pe Barcelona și echipă ta favorită are un om eliminat în minutul 25 pentru o intrare tare în apropierea careului de 16 metri, de exemplu pe Messi, și crezi că nu va mai învinge, te folosești de butonul Cash Out și limitezi pierderile.
Sau poți paria pe un meci că se marchează peste 2,5 goluri și în minutul 15 e deja 1-1 și nu mai vrei să aștepți finalul sa astepți cu sufletul la gură să se mai inscrie un gol. Poate ai o presimțire că nu se va mai înscrie în meciul respectiv și te folosești de butonul Cash Out care este la îndemână.
Eu pariez mult în timpul meciurilor ca să văd cum joacă echipele, ce ritm are partida de fotbal, iar acest buton este prezent în meciurile care sunt live pe betfair.


Butonul de Cash Out de la Betfair este o armă cu 2 tăișuri. Pentru că, dacă te retragi de pe piață și meciul se termină cum ai pariat, pierzi o sumă din câștig, dar dacă apeși când trebuie acest buton de Cash Out și ai ghinion la acel pariu initial, ai bani în contul de pariuri pentru un alt pariu, în altă zi.
Eu m-am folosit de câteva ori de această opțiune și am fost mulțumit. Prefer să mă retrag de pe o piață de pariuri online atunci cand sunt pe plus. Atât timp cât pariurile mele îmi arată culoarea verde sunt fericit.

Comentarii