Casa de pariuri Ladbrokes




Casa de pariuri Ladbrokes este prezentă la orice colț de stradă în UK. Dar de câțiva ani buni oferă cote bune și în platforma online a siteului.
Puteți să pariați din fața laptopului sau dacă sunteți la o cafenea direct de pe mobil. Englezii pariază mult folosind metodă telefonului și aici nu mai vorbim despre mobile. Pur și simplu dau un telefon și pariază pe o anumită cotă și gata pariul.

La începutul anului 2013 Ladbrokes a cumpărat Betdaq și a plătit peste 30 de milioane de euro pentru această tranzacție. Betdaq este a doua bet-exchange după Betfair. Acum pe siteul Ladbrokes, lângă Pariere Live găsiți Exchange pentru cei care preferati tradingul ca la Betfair.
Pentru noii jucători, Ladbrokes oferă 20 de euro la prima depunere, în ziua în care ați deschis contul de pariuri. Este un freebet în valoare de 20 de euro pe care trebuie să îl pariați pe cota minima 2 și este valabil 7 zile.
Primiți freebetul doar dacă depuneți cu un card bancar. Dacă depuneți cu Skrill(moneybookers) sau Neteller această promoție nu este valabilă.

Un alt avantaj al casei de pariuri Ladbrokes îl reprezintă și interfață în limbă română. Astfel navigarea pe site
devine ușoară.
În secțiunea de pariuri live găsiți multe meciuri de fotbal cu pariuri pe victorie, pe goluri marcate, pariuri pe handicap asiatic la victorie, Draw no bet(la egal suma pariată este rambursată), șansă dublă, cine marchează primul gol,etc.
Ladbrokes este cotata la litera A pe siteul http://www.sportsbookreview.com

Comentarii