Nu pariati pe amicale




Azi, după ce am rezolvat câteva chestii importante prin centrul orașului, am ajuns acasă cu gândul să pariez live la Betfair.
Era un meci amical de fotbal feminin între Irlanda și Olanda. În minutul 18 scorul era 0-0, iar eu am pariat că nu se marchează până în minutul 45 pe o cotă de 2,88.
În minutul 25 se blochează cotele, apare imaginea cu HT, adică pauză și pariul meu era câștigător. Doar 25 de minute și era pauză?
Mă uit pe alte case de pariuri online care au multe meciuri live: 188BET, bwin,etc și meciul dispăruse din ofertă. Meciul nu mai era în desfășurare pe niciun site de live score și vă mărturisesc că știu cel puțin 9.
Fiind un meci de fotbal feminin, jucătoarele au decis că au jucat destul și au plecat la shopping.

După vreo 30 de minute am intrat pe forumul de la betfair să aflu ce se întâmplă. Antrenorii echipelor de fotbal feminin au hotărât să dispute amicalul astfel: 4 reprize de câte 20 de minute fiecare. E prima oară când aud așa ceva la un amical.

Acum, ăștia de la betfair au blocat cotele și așteaptă rezultatul final sau să dea void, adică banii pariorilor înapoi.
Dar a trecut o oră de la începutul meciului și nimeni nu știe scorul după primele reprize de 20 de minute sau scorul final. Fraților suntem în secolul 21 și nimeni nu poate afla scorul unui meci de fotbal internațional disputat pe Terra.
Nici acum, când scriu acest articol, nu știu dacă am câștigat pariul sau nu.

Încă un motiv în plus să nu pariați pe meciuri amicale sau pe cele care se dispută în Cupă.



Comentarii