Simona Halep este in sferturile de finala de la Australian Open



Foto: ausopen.com

Simona Halep a învins-o pe Jankovici, a 8-a jucătoare a lumii, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-0 și este în sferturile de finală de la Australian Open.
După ce și-au împărțit primele 2 seturi, Jankovic servea în deschiderea setului 3. Simona Halep a avut prima minge de break și a pierdut-o. La fel și cu a doua dar și cu a treia. Era momentul psihologic al meciului. După o luptă crâncenă Halep a făcut breakul, a controlat meciul și a câștigat cu 6-0 setul.
A jucat cu mingi scurte, apoi cu mingi lungi și a alergat-o pe Jankovic la fileu și înapoi non-stop. Jankovici se punea în genunchi, blestema, lovea cu racheta, nu înțelegea ce se întâmplă. Dramă și teatru ieftin.

Simona Halep este în elita tenisului mondial și are șanse mari la semifinale, poate chiar și finală. Mai ales acum, când Sharapova și Serena Williams au fost eliminate.
Însă acest succes nu a venit peste noapte, nu e un meteorit rar pe cerul succesului sportivilor români.
În 2013 Simona Halep a ajuns numărul 11 mondial WTA. A învins în 53 de meciuri și doar 2 jucătoare de tenis au mai multe meciuri câștigate: Williams și Agnieszka Radwanska.
A câștigat turnee pe toate suprafețele posibile și are o condiție fizică de invidiat.
Printre jucătoarele învinse de Halep în 2013 se numără: Petra Kvitova, Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic, Samantha Stosur, Na Li și Agnieszka Radwanska.

Felicitări Simona!

Comentarii