Stiri din fotbal


Real Madrid a încercat să îl transfere pe Lewandowski! Presa germană susține că președintele lui Real Madrid l-a mandatat pe avocatul Colin Pomford pentru aducerea polonezului. Oferta sună astfel: contract pe o durată de 6 ani, salariu de 9,5 milioane de euro plus 10 milioane de euro la semnătură. Intermediarii ar fi reușit să câștige 14 milioane de euro.
Auzind stadiul discuțiilor dintre galactici și polonez, Bayern Munchen a urgentat discuțiile și a reușit să obțină semnătura jucătorului. Arsene Wenger spune că și Arsenal a încercat transferul, dar că polonezul semnase un precontract cu bavarezii încă de acum un an jumătate.

- Fabio Coentrao își dorește să părăsească Real Madrid în această perioadă de transferuri, iar zvonurile leagă mutarea sa la Manchester United, însă discuțiile întârzie.
- Jucătorul lui AC Milan, (împrumutat la Montpellier) M`Baye Niang și-a cerut scuze după ce a postat pe twitter opinia sa despre antrenor: "Allegri is a son of a bitch!"

- Scouterul lui Manchester United, Robbie Cooke spune că principala țintă a clubului este semnarea lui Koke de la Atletico Madrid.
- În partida din Cupa Angliei dintre Liverpool și Oldham, încheiată cu scorul de 2-0, pentru oaspeți a jucat și fiul antrenorului de la Liverpool, Anton Rodgers. Acesta a jucat ultimele 10 minute ale meciului.
- Internationale Milano a refuzat prima oferta a lui Chelsea pentru Fredy Guarin in valoare de 13 milioane de lire, asteptand ca londonezii sa o creasca cu inca 2 milioane pentru a fi acceptata.

Comentarii