Strategie de pariuri la Betfair


La Betfair cotele, înainte de începerea meciului, pe scor corect 0-0 sunt mult mai mari față de alte case de pariuri sau exchange-bets. Cotele diferă de la un meci la altul, dar puteți găsi cote de 17, 19 sau 12. Depinde cât de echilibrat este meciul și câte goluri au marcat acele echipe în ultimele partide disputate.
Această strategie de pariuri la Betfair este destul de simplă și nu trebuie să așteptați mult ca să faceți un ban în plus.

EXEMPLU: Se pariază la Betfair, înainte de începerea meciului pe scorul de 0-0, suma de 100 de euro pe cota 17. După ce începe meciul, cota pe 0-0 începe se scadă pentru că se pariază puternic pe piața de pariuri betfair, pe goluri marcate la final, goluri în prima repriza, scor corect,etc.
După 4 minute cota scade și suma voastră pariată crește(posibilul câștig), daca scorul ramane alb. E posibil să crească cu 10 euro sau mai mult.
După cele 4 minute, dați pe butonul Cash Out de la Betfair și ieșiți pe plus, indiferent dacă se marchează sau nu până la finalul meciului.

E un fel de trading. Adică la începutul meciului pariați că nu se va marca niciun gol și după 4 minute, pariați că se va marca cel puțin un gol.
Există riscul să se marcheze oricând într-un meci, deci și în acele 4 minute de început de partidă. Nu există pariu sigur.
Dar aici intervine inspirația voastră în a alege meciurile. Nu jucați pe echipe care au atac foarte bun sau aparari foarte slabe. Jucați în meciurile echilibrate, meciuri cu miză, unde jucătorii de fotbal nu se aruncă în atac după primele minute.

Nu jucați multe meciuri pe zi cu această strategie. Statistic e posibil orice. Cu cât joci mai puține meciuri într-o zi, cu atât ai șanse reale să nu dai într-o surpriză.
Baftă!

Comentarii

  1. si daca se da gol in primele 4 minute ce facem ? pierdem 100 de euro?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Smecheria e sa alegi meciuri echilibrate, cu echipe cu aparari puternice ca sa nu ai o surpriza in primele 4 minute.

      Ștergere
  2. nu merge pentru primele 4 minute...profitul incepe sa mearga pe plus de-abia dupa 8-9 minute uneori chiar dupa inutul 12 indiferent daca avem o cota de 6/1 sau 17/1...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am o problema...nu am pariat niciodata la betfair, doar pe winmaster si unibet (dupa ce s-a inchis bet365). Deci, problema este ca mi-am facut cont la befair, dar nu inteleg care naiba sunt cotele ca am 6 variante...ca sa intelegeti ce vreau sa spun va dau un exp:

    pro contra
    Walsall 2.22 2.24 2.26 2.28 2.30 2.32

    Barnsley etc

    The Draw etc

    Deci cum dracu pariez? Nu e 1x2, nu e nimic. Sunt doar cote care habar nu am ce inseamna...si pariez de mult timp... Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt 2 randuri de cote pe culori diferite. Pariaza pe cotele care sunt pe culoare albastra pt ca alea sunt ca la bet365. Sau mai simplu dai click pe Sportsbook care e sus in stanga si cotele o sa ti se afiseze ca la o casa de pariuri normala. Daca acele cote sunt in sistem Fractional le poti modifica de jos de tot de la Vizualizaţi cotele în format... Acolo schimbi in Decimal.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu