Strategie pariuri la tenis




E începutul anului 2014 și vor începe multe turnee de tenis. Vă prezint în detaliu o strategie pentru pariuri la tenis care este ușor de înțeles.
A fost aplicată cu succes de Marius la Bet365, un parior foarte bun, cu multă experiență, pe care îl cunosc destul de bine.

Strategia de pariuri la tenis este destul de simplă. Se pleacă de la 25 de euro(puteți să alegeți orice altă sumă doriți) și se pariază la începutul meciului sub 12,5 gameuri pe set, la tenis pe o cotă între 1,10 și 1,13. După ce câștigați pariați toată sumă, cei 25 de euro plus sumă câștigată și jucați iar sub 12,5 gameuri. Și așa mai departe, suma se rostogolește.
Când ați ajuns la 125 de euro, retrageți 100 și începeți o nouă serie cu 25 de euro.
E posibil să aveți ghinion și să alegeți un set care ajunge la tiebreak.
Dar Marius își împarte 100 de euro în 4. Și astfel are 4 șanse reale de a duce această strategie la capăt. E de ajuns doar una să iasă că să fiți pe plus.

Sunt câteva reguli de respectat pentru această strategie de pariuri la tenis:
1. Nu pariați când servesc în meci jucătoarele de tenis din top 10. Pentru că
au început să își țină serva foarte bine și există riscul să ajungeți la tie-break și să pierdeți pariul pe sub 12,5 gameuri.
2. Pariați pe Turnee de tenis Challenger. Pariați doar 2 meciuri pe oră ca să aveți autocontrol.
3. Jucați doar de luni până vineri, pentru că la sfârșit de săptămâna sunt semifinale și finala, iar acolo ajung jucătoarele de top.
4. Nu mai pariați dacă a început setul și scorul este de 2-2. E riscul prea mare. Se pariază doar la început de set. Întotdeauna.

Comentarii