Transferuri de ultima ora


1.Fiorentina încearcă să prindă locurile pentru competițiile europene cu încă un transfer de răsunet. Allesandro Matri a fost împrumutat de la AC Milan pentru 6 luni. În prima conferința de presă pentru gruparea din Florența, atacantul s-a declarat încrezător în a forma un parteneriat de success cu Mario Gomez.

2.Anderson LuA­s de Abreu Oliveira, cunoscut de toată lumea ca Anderson de la Manchester United este împrumutat până în vară la Fiorentina. Gruparea viola are dreptul de cumpărare a jucătorului pe care și-l poate exprima până la sfârșitul lunii iunie pentru o sumă de cel puțin 6,5 milioane de euro. Managerul diavolilor, David Moyes, a confirmat mutarea pentru că mijlocașul se plânge că nu joacă deloc.

3.Nikica Jelavic a semnat cu Hull City. Atacantul croat de 28 ani a părăsit-o pe Everton pentru a se alătura tigrilor. Managerul Steve Bruce îl insotesteste pe acesta în prima zi la club.
După transferul lui Nikica Jelavic, Hull City a reușit să îl semneze și pe Shane Long de la West Bromwich Albion pentru sumă de 8 milioane de Euro.

4.Nemanja Matic este noul jucător al lui Chelsea. Mijlocașul sârb al Benficai a semnat un contract pe 5 ani și jumătate cu londonezii.

5.Aston Villa l-a împrumutat până la finalul sezonului pe fundașul de bandă al lui Chelsea, Ryan Bertrand. Fundașul a declarat următoarele: Aston Villa este un club fantastic cu un pubic numeros și o istorie aparte. Managerul clubului, Paul Lambert, este de părere că fundașul va aduce cu el experiența jocurilor importante, iar acest lucru este binevenit.

Articol scris de Vlad Dobroteanu.

Comentarii