Arhibet


Arhibet este un site despre pariuri și ponturi, care a apărut pe nișă asta de câteva săptămâni. Povestea siteului e simplă.
O data la câteva zile, Jerome posta un articol cu pronosticuri pentru biletul zilei pe arhiblog.ro. Cititorii erau împărțiți în 2 mari tabere, unii care pariaza pe goluri marcate sau pe pauză/ final și cei care nu dau 2 bani pe pariuri, dar îi interesează alte subiecte la zi: politică, economie, știri, etc.

Arhi tasta pe 3 Decembrie 2013:"V-au plăcut ponturile de pariu, nu?
Da, și mie mi-au plăcut. Din păcate, nu tuturor, au existat multe voci care au spus că le agresăm vizual cu atâtea previziuni și că transformăm blogul într-un site de pariuri. Oarecum puțin adevărat, pentru că, practic, în fiecare zi ai de ce să pui măcar un bilet. Așa că am mutat colțul pariorului. Cu tot cu Jerome, care e de data asta stăpân la el în casă, și cu mine moderator."

De la Colțul Pariorului până la apariția siteului arhibet.ro a fost doar un pas.
Pe acest site găsiți ponturi zilnice propuse de Jerome, plus discuții aprinse despre meciurile alese sau șansele reale de reușită. Sunt unii care pariază doar 2 meciuri, iar alții de la 5 meciuri în sus pe bilet. O să găsiți acolo pariori cu stiluri diferite care comentează la greu: meșterul,sorin,d.orin, kj0r, alex, dragoș, Vasi, rosudirect, mactatus, Diana, etc.
Sunt zeci de comentarii zilnice, toate legate de pariuri sau sporturi. Sunt postări cu peste 100 de comentarii pe zi, iar pariori găsiți la orice oră pe site ca să schimbați o idee de pont sau vreo strategie de pariuri.
Bafta!

Comentarii