De ce pierdeti la pariuri?


Am făcut o listă cu 7 greșeli pe care la face un jucător la pariuri. De ce pierdeti la pariuri?

1. Pentru că pariați 15 meciuri pe bilet și riscați 3 lei. Trebuie să jucați cât mai puține meciuri pe bilet ca să câștigați.
2. Pentru că preferați să jucați la casele de la colț de stradă, unde cotele la un meci de tenis, de exemplu între Nadal și Federer, sunt 1,80 cu 1,80 la victorie. La casele de pariuri online găsiți cote de genul 1,90 cu 1,90. La Pinnaclesports găsiți chiar și cote de 1,94 cu 1,94. În plus la casele de pariuri online nu plătiți impozit pe suma câștigată.
3. Pentru că vă uitați la cote înainte să pariați și asta influențează puternic biletul la pariuri. Încercați într-o zi să pariați fără să vă uitați la cote. Să alegeți doar evenimentele și după ce ați făcut lucrul asta, să vedeți și cotele.

4. Pentru că pariați des pe favoriți. Un pariu are 2 posibilități clare: câștigat sau pierdut, indiferent de cota pariului. Știați că statistic numărul de x sau 2 la pariurile 3 variante( 1, X și 2) este egal cu cel de la 1?
5. Pentru că lupta ta nu este cu, casa de pariuri, ci cu tine însuți. Eu de mulți ani pariez doar un meci pe bilet și joc doar online. Indiferent dacă o să câștig sau o să pierd, regula asta nu o încalc niciodată.
6. Pentru că vrei să câștigi mult din primele pariuri. În primul rând trebuie să stăpânești strategii prin care ești sigur că nu pierzi banii. Și mai apoi cum să găsești metode de a câștiga, căutând greșelile neforțate sau forțate ale caselor de pariuri.
7. Pentru că jucați la recuperare. E una dintre cele mai des întâlnite greșeli pe care le fac începătorii.

Cum să câștigați la pariuri?
Jucați doar un singur meci pe bilet. Trebuie să aveți un money-management sau un sistem matematic care să vă ajute. Nu jucați la recuperare.

Comentarii