Hertha Berlin - Freiburg


Hertha Berlin – Freiburg (live pe Eurosport 2)


Adrian Ramos este jucatorul in jurul caruia se invarte toata echipa din capitala. Un gol marcat oricand de el are cota 2,25.

Vineri de la 21:30 pe Olympiastadion din Berlin, se joaca prologul etapei a 23-a in Bundesliga, intre 2 echipe cu teluri diferite, Hertha Berlin si Freiburg. "Batrana Doamna" cauta sa obtina un loc de Europa League in timp ce oaspetii din zona Baden-Württemberg incearca sa ramana in prima liga.
Echipa din capitala are 34 de puncte fata de doar cele 18 puncte ale oaspetilor. Desi exista o diferenta mare de puncte intre cele 2 echipe, in ultimele 5 etape ambele echipe au avut o forma mai slaba, gazdele reusind doar 2 victorii, in timp ce "brazilienii din Breisgau" au obtinut o victorie si un egal. In tur, meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, golurile fiind inscrise de Admir Mehmedi(Freiburg) si Per Skjelbred (Hertha Berlin).

In cele 17 directe in campionat dintre cele 2 echipe, gazdele au castigat doar de 3 ori. Freiburg a castigat ultimele
2 intalniri directe disputate la Berlin. Hertha are tot timpul initiativa, inscriind prima in ultimele 4 partide - 1,44 la Bet 365. De fiecare data, cand Hertha a avut cel putin 34 de puncte dupa 22 de etape, gruparea din capital a terminat in top 6. Hertha a castigat o singura data in ultimele 6 jocuri pe teren propriu (3-2 cu Werder Bremen). Echipa din capitala a inregistrat over 2,5 goluri in ultimele 4 partide campionat.
Freiburg a pierdut ultimele 4 deplasari in campionat, reusind performanta sa nu inscrie niciun gol in aceasta perioada. Freiburg nu a inregistrat niciodata o serie de 5 deplasari in campionat fara sa inscrie, astfel ca un gol inscris de oaspeti are cota 1,61 la Bet 365.
In ultimele 8 meciuri in deplasare ale celor de la Freiburg nu au marcat ambele echipe.

Ambele echipe au numar foarte mic de suturi. Daca Freiburg este lider la acest capitol cu 222, Hertha este a 3-a in acest clasament cu doar 250 de suturi. In ciuda acestui fapt, atacantul columbian Adrian Ramos este al 2-lea (dupa Robert Lewandowski) intr-un top al jucatorilor care au participat la faze de gol (19 - 14 goluri si 5 pase decisive fata de 20 ale polonezului).
Elvetianul Admir Mehmedi si francezul Jonathan Schimd (Freiburg) ultimul inscriind 3 din ultimele 5 goluri ale echipei sunt principalele guri de foc ale echipei din sudul Germaniei.

Vor lipsi de la Hertha: Baumjohann, Lustenberger, Wagner (atacant, 15 meciuri, 1gol), iar Ramos este incert (atacant, 22 partide, 14 goluri). La Freiburg va absenta: Hendenstad (fundas, niciun minut jucat in acest sezon de Bundesliga), Mujdza (fundas, 5meciuri, 0 goluri), Terrazzino (mijlocas, niciun minut in campionat), Freis (fundas, 14 partide, 2goluri).

La william hill, sub 1,5 goluri in repriza secunda are cota 1,66, iar peste 0,5 goluri in prima repriza are cota 1,40.

Articol scris de Vlad Dobroteanu.

Comentarii